Home Mozaik Omiljena adventska lokacija u gradu ove godine s još više sadržaja!

Omiljena adventska lokacija u gradu ove godine s još više sadržaja!

124
0

Nakon izrazito uspješnog prvog izdanja, slijedi nam i druga godina Adventiranja kod Kazališta. Živopisan prostor u centru grada koji je omeđen kazalištem s jedne strane i tržnicom s druge, ponudit će spoj dva različita elementa – umjetnosti i zabave s jedne te gastronomije s druge strane. U sredini će se zbivati prava božićna čarolija u kojoj neće nedostajati dobre zabave i ukusnih specijaliteta. Dodatni povod za uživanje u adventskim radostima bit će i jedinstvena božićna dekoracija u sklopu koje će biti postavljena i velika svijetlosna skulptura s temom kazališta.
I ove godine Adventiranje će se izdvojiti svojom ponudom gastro delicija koja će se posluživati na osam pozicija, a da posjetitelji uživaju u čaroliji zimskih okusa pobrinuti će se gastro ekipa predvođena popularnim članom žirija Master Chefa Damirom Tomljanovićem sa svojim brendom Kužinavanje te Mate Janković sa svojom Akademijom za kobasice.
Adventiranje kod Kazališta počinje 26. studenog i trajat će sve do 02. siječnja, a ove će godine posjetitelje dočekati još zanimljivija božićna dekoracija, bogat glazbeni program i slasni zalogaji kojima će biti teško odoljeti!

Previous articleBivša organizatorica vjenčanja otkrila detalje i tajne zbog kojih su mnogi brakovi propali!
Next articleČetvorica odlučuju o prvaku Formule driver – na automotodromu Grobnik zaključuje se sezona!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here