Home Biznis OMNIA Centar za strane jezike – Gdje znanje počinje

OMNIA Centar za strane jezike – Gdje znanje počinje

2919
0

OMNIA Centar za strane jezike, koji je svoja vrata Riječanima otvorio u rujnu, prvi je centar stranih jezika u Rijeci koji u nastavi koristi interaktivni pristup u podučavanju stranih jezika. Centar je opremljen interaktivnim pametnim pločama, interaktivnim projektorima te pametnim stolom za djecu. Nastava je tako obogaćena suvremenom tehnologijom, što vodi prema većoj motivaciji polaznika i boljim rezultatima učenja.

Suvlasnice škole, Sanela Murica i Sanja Perinić Švorinić zadovoljne su odazivom Riječana u prva četiri mjeseca, koliko je centar otvoren. „Najveći interes vlada za tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Odrasli u zadnje vrijeme odabiru njemački jezik jer mnogi planiraju tražiti posao u zemljama njemačkog govornog područja, te primjećujemo veliki interes za naše ubrzane tečajeve njemačkoga jezika. Engleski jezik također je popularan među Riječanima, a u zadnje vrijeme prisutan je trend povećanja interesa za pripremne tečajeve za međunarodne ispite, poput IELTS-a ili Cambridge ispita.“

Djeci je, tradicionalno, engleski jezik prvi izbor, a OMNIA nudi tečajeve za djecu već od predškolske dobi. Najmlađi polaznici oduševljeni su interaktivnim pametnim stolom, koji omogućuje djeci da uče na zanimljiv i poticajan način. Istovremeno na stolu može raditi osmero djece, bilo u paru ili samostalno i koristeći ga djeca uče, ali se i sjajno zabavljaju, pritom se družeći i međusobno surađujući. Svi dječji i tinejdžerski tečajevi ujedno su i priprema za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita za djecu, koje djeca rado polažu i, uz dobru pripremu, redovito postižu izvrsne rezultate.

„Ono do čega posebno držimo je do ugodne atmosfere u našem centru. Učenje jezika je lakše uz šalicu čaja ili kave, pokoji kolačić. U prosincu smo polaznicima tečajeva njemačkog jezika organizirali terensku nastavu u obliku jednodnevnog izleta u Klagenfurt. To je bila izvrsna prilika da se svi družimo u neformalnoj atmosferi, bolje se upoznamo i primijenimo stečeno znanje njemačkoga jezika u praksi. Ovo ljeto ćemo za naše velike i male polaznike organizirati ljetne škole jezika u inozemstvu, a do tad je pred nama ljetni semestar, za koji su upisi u tijeku i traju do kraja siječnja“, poručuju iz centra za strane jezike OMNIA. (promo članak)

OMNIA Centar za strane jezike
Trpimirova 4
51000 Rijeka
Tel: 051/587 775
E-Mail:info@omnia-jezici.com
WWW: omnia-jezici.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here