Home Vijesti Opatija.Ti na TikToku – Crveni Tepih Sjaja i Uspjeha

Opatija.Ti na TikToku – Crveni Tepih Sjaja i Uspjeha

304
0
Autor sadržaja na opatijskom TikTok kanalu Zvonimir Peranić i autor projekta Rijeka Danas Danko Švorinić
Zvonimir Peranić i Danko Švorinić

U četiri kratka mjeseca, TikTok račun pod nazivom Opatija.Ti postao je sinonim za uspjeh u promociji Grada Opatija na ovoj sve popularnijoj društvenoj platformi. Ovaj jedinstven projekt iskoristio je sve čari TikToka kako bi svojom kreativnošću, poviješću i sadašnjošću Grada Opatija osvojio srca svjetske publike.

TikTok, relativno nova društvena platforma, postala je savršeno platno za priču o Opatiji. Ovdje se spaja prošlost i sadašnjost, povijesno-politički i umjetnički kontekst i suvremene vrijednosti kako bi se stvorile kratke, zanimljive video forme. Trenutno je objavljeno stotinjak sadržaja koji su sinergijski učinili Opatija.Ti svjetski prepoznatljivim.

Projekt je započeo inovativan i otvoren portal Rijeka danas ispred kojega je Zvonimir Peranić, poznatom po svojim inovativnim interdisciplinarnim pristupima u različitim područjima dobio priliku stvoriti nešto posebno. I jest! Peranić je primjenio svoju dinamičnu dramaturgiju koja je projekt podigla na višu razinu.

Opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin i Zvonimir Peranić

U novom poglavlju ovog jedinstvenog projekta sudjeluju Lazar Radivojević, Drago Stojanović i Dino Mišković koji se pojavljuju u ulozi kao Austro-Ugarskog vojnika. Njegova uloga je bacanje crvenog tepiha pod noge prolaznicima u glamuroznoj Opatiji. Ovaj novi projekt tako na zanimljiv način ulogu vojnika, koji inače na ratištima donosi smrt, stavlja u ulogu onoga koji nudi izbor osmijeha i radosti u svijetu koji često obiluje mržnjom…

Rezultati ovog projekta su fascinantni. Snimke opatijskog crvenog tepiha pregledane su više od 340 milijuna puta. Mnogi od videa imaju barem milijun pregleda, dok najpopularniji video ima preko 74 milijuna pregleda. Lajkova ima više od 20 milijuna na svim sadržajima, a dijeljenja i komentari broje se u stotinama tisuća. Opatija.Ti sada ima preko 370.000 pratitelja, što ga čini iznimnom promocijom ne samo za Opatiju, već i za Hrvatsku.

Peranić je tako stvorio priču o crvenom tepihu kao priču o osnaživanju ljudi i njihovim vrijednostima. Ovi video sadržaji inspiriraju ljude da vjeruju u vlastitu vrijednost i donose sreću i osmijeh na lica svih koji ih gledaju. Brojni komentari svjedoče o emocijama koje su ovi videi izazvali, sa suzama radosnicama u očima gledatelja.
Opatija.Ti na TikToku postao je ne samo promocija grada već i inspiracija za mnoge da cijene ljepotu različitosti i jedinstvenosti svakog pojedinca. Ovaj projekt jasno pokazuje moć kreativnosti i društvenih medija u povezivanju svjetova i širenju pozitivnih poruka.

Previous articleBizaran natpis fotkan na Jugu 45 odjeknuo regionom!
Next article(VIDEO) Bivši trener: Pogledajte ovu situaciju! Nevjerojatno je kako je Hajduk igrao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here