Home Najnovije (VIDEO) Bivši trener: Pogledajte ovu situaciju! Nevjerojatno je kako je Hajduk igrao

(VIDEO) Bivši trener: Pogledajte ovu situaciju! Nevjerojatno je kako je Hajduk igrao

137
0

Rajko Magić, bivši trener koji radi kao nogometni analitičar na MaxSportu, komentirao je posljednje kolo SuperSport HNL-a. Najveće iznenađenje u tom kolu je pobjeda Gorice nad Hajdukom (2:1).

“Hajduk je bio favorit u utakmici. Dosta sam hvalio igru Hajduka u prvih nekoliko kola. Ona prošla utakmica protiv Istre nije bila toliko loša, ali sad sam vidio nekoliko problema u igri Hajduka. Neke stvari su mi pokazale da Hajduk nije dobro izašao u ovu utakmicu. Nedostajala je hajdučka kompaktnost, linije moraju biti unutar 30-40 metara. Hajduk je u tom segmentu bio ležeran”, rekao je Magić i izdvojio jednu situaciju.

“Pogledajte… Hajduk ne igra visoki pritisak na zadnju liniju, ali pogledajte vi taj razmak. Tri igrača Hajduka u polupresingu i tu ostaje Soldo. Gorica lako i jednostavno izlazi. Onda opet 20-30 metara imate između zadnje linije i veznog reda. Hajduk ne bi trebao ovo dozvoliti.”

Previous articleOpatija.Ti na TikToku – Crveni Tepih Sjaja i Uspjeha
Next articleImali spolni odnos na magnetnoj rezonanci, a sad je objavljen video: Sve se vidi, gledat ćete s nevjericom (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here