Home Mozaik Opatija.TI: Nastavlja se pohod Crvenog Tepiha

Opatija.TI: Nastavlja se pohod Crvenog Tepiha

142
0

Priča o projektu Opatija.TI i njegovom nevjerojatnom crvenom tepihu nastavlja se širiti na globalnoj razini. Ovaj put, projekt je privukao pažnju na komercijalnoj i promocijskoj razini, zahvaljujući suradnji s profilom europexplores na Instagramu, koji broji više od milijun pratitelja. Europexplores je stranica posvećena europskim putovanjima, hotelima, restoranima i često promovira istaknute znamenitosti Europe, službeni profil hotela u Europi i ekskluzivne ponude hotela.

U svom repostu, europexplores je podijelio sadržaj s profila opatija.ti, citirajući: “Neki ljudi su jednostavno spremni za svoj trenutak, od strane @opatija.ti.” Ovim gestom, Opatija i Hrvatska su dobile široku promociju, a autor i kreator sadržaja, Zvonimir Peranić, i izdavač portal Rijeka danas ponovno su dokazali jedinstvenost projekata koje stvaraju.

Peranićev jedinstven pristup sadržaju i dramaturgiji omogućava da ista priča bude interpretirana na različite načine i na razliitim razinama. Projekt Opatija.TI tako istražuje teme poput inkluzije, humanističkih vrijednosti, razmišljanja o ratovima, tuzi i radosti u suvremenom svijetu, uvijek iznoseći svoju priču kroz jedinstvenu prizmu.

Projekt Opatija.TI postoji na Instagram profilu tek mjesec dana, a nekoliko objava već je postiglo milijunske preglede. Ovime se nastavlja nevjerojatan niz posljedica koji projekt uzrokuje svojim inovativnim pristupom sadržaju i sposobnošću dosegnuti i inspirirati široku publiku diljem svijeta. Opatija.TI, uz pomoć svojeg crvenog tepiha, dokazuje da je priča o ljubavi, sreći i pozitivnim vrijednostima univerzalna te da može osvojiti svijet koji često obiluje izazovima i tugom.

Previous articleNevjerojatan preokret u slučaju pohotnog svećenika koji je časne nagovarao na ‘Sveto Trojstvo‘,
Next articleBaka i djed iz Like plaćaju alimentaciju umjesto sina. Postali su siromasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here