Home Vijesti Opljačkao pumpu pa uhvaćen s iščupanom blagajnom!

Opljačkao pumpu pa uhvaćen s iščupanom blagajnom!

133
0

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka, zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta kazneno je prijavljen 37-godišnji hrvatski državljanin.

Osumnjičenoga su u noći 5. lipnja u blizini mjesta događaja, na području Viškova uhvatili policijski službenici spomenute policijske postaje, koji su u bijegu uočili mušku osobu.

Privedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 37-godišnjak neposredno prije na naročito drzak način iz prostora benzinske postaje isčupao blagajnu te se trčeći udaljio. Dok je bježao uočili su ga policijski službenici te ga spriječili u namjeri bijega i otuđenja blagajne s novcem. Otuđeni predmeti vraćeni su vlasniku.

Osim toga, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je u svibnju ove godine uz prijetnju hladnim oružjem prema zaposlenicima druge benzinske postaje, također na području Viškova, otuđio novac.

Navedenim kaznenim djelima oštećene su tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i Kastvu. Šteta se cijeni na najmanje 15.500 kuna, a sveukupna materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.

Osumnjičeni 37-godišnjak kazneno je prijavljen za kaznena djela teške krađe i razbojništva i predan pritvorskom nadzorniku.

Previous articleVraća li se Livaja u hrvatsku reprezentaciju za Ligu nacija?
Next articleSkandalozan video iz crkve: Plavuša se razgolitila, a onda se izvijala ispred oltara (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here