Home Mozaik Skandalozan video iz crkve: Plavuša se razgolitila, a onda se izvijala ispred...

Skandalozan video iz crkve: Plavuša se razgolitila, a onda se izvijala ispred oltara (VIDEO)

132
0

Slovenski biskup Peter Stumpf iz Murske Sobote zabranio je svako snimanje u crkvama koje nemaju veze s vjerskim obredima, nakon što je objavljen video “crkvenog vjenčanja” koji je smatrao sramotnim.

Naime, slovenska pjevačica Nika Zorjan snimila je spot za pjesmu “1,2,3”, a dio snimke snimljen je u crkvi Svetog Nikole. U njemu prvo završi na podu, a potom u vrućim hlačicama i kaubojskim čizmama. Sve to s oltara vidi čovjek koji glumi svećenika i koji je gleda kako se uvija, a onda i sam počne plesati.

Biskup Stumpf je kazao kako je ova “sramota” nastala nepažnjom, pa se ispričao vjernicima i zabranio iz biskupije sve snimke koje ne prikazuju prave vjerske obrede u crkvama i kapelama, pišu lokalni mediji.

Biskup je ocijenio da se snimanjem ovakvih sadržaja u crkvenom prostoru i objavljivanjem videa na društvenim mrežama narušava svetost crkvenog prostora i njegova sveta namjena, te da se tim sadržajem “širi negativne stereotipe o crkvi kao instituciji, ruga se svetosti crkvenog prostora”. sakrament ženidbe, svećenički poziv i vjera kao važna vrijednost”.

Nika Zorjan je navela kako nema komentara na reakciju biskupa, pa je rekla da svi koji žele imati svoje mišljenje najprije pogledaju video.

Previous articleOpljačkao pumpu pa uhvaćen s iščupanom blagajnom!
Next article(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Muškarac krvnički udara ženu dok ona drži dijete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here