Home Mozaik Optužen da je silovao kćer u Grčkoj: Nakon istrage uslijedio potpuni preokret...

Optužen da je silovao kćer u Grčkoj: Nakon istrage uslijedio potpuni preokret (FOTO)

764
0

Philip Forsyth (62) optužen je da je silovao svoju 34-godišnju kćer Tami dok su bili na odmoru na grčkom otoku Kreti. Uhićen je nakon što je njegova kći dva dana ranije otišla policiji reći da je napadnuta u gradu Malia, ali da se ne sjeća tko ju je napao.

Žrtva je priznala da je bila pijana i rekla da se ničega ne sjeća te da nije vidjela napadača, osim da je navodno bio potpuno u bijeloj odjeći. Policajci koji su pregledali snimke sigurnosnih kamera rekli su da su otac i kći bili zajedno u baru i pili te da je Philip nepristojno gestikulirao prema kćeri i udario je šakom u lice te je odmah uhićen nakon snimke.

Iako su svi pokazatelji govorili da je djevojčicu silovao njezin otac, g. Forsyth je pušten nakon što su DNK testovi sperme pronađeni na njezinoj odjeći pokazali da nije njegova, rekao je istražni sudac u Heraklionu za The Sun Online.

Tami, koja je majka četvero djece, te je večeri bila u baru s tatom Filipom i izjavila da su bili jako pijani. Ispričala je da su otišli u hotel oko 5 ujutro, ali je ona otišla u jednu uličicu, sjela tamo i bila previše pijana da ustane i nastavi dalje. Oko 7.15 ujutro ugledala je muškarca kako stoji iznad nje.

– Uhvatio me za noge, odvukao u grm i silovao. Bila sam zapanjena cijelom situacijom, a nakon što se to dogodilo nisam se mogla pomaknuti 15-ak minuta jer sam bila previše uplašena – ispričala je za The Mail Online. Tami se vratila u hotel i prijavila napad britanskom konzulatu, a potom i grčkoj policiji.

Tami kaže da je sigurna da je zatrudnjela nakon ovog horor napada.

– Ovaj odmor pretvorio se u horor film. Stvarno sam pod stresom i osjećam tjeskobu koja se samo pogoršala. Osjećam se bolesno i izostala mi je mjesečnica. U britanskom konzulatu su mi rekli da moram otići u kliniku na analizu krvi, ali sam patila od tako jakih napadaja panike da sam trebala nekoga u pratnji. Ali ja sam ovdje sam i nemam nikoga da mi pomogne.

Tamin otac uhićen je 11. lipnja, dva dana nakon što je silovana, i nalazi se u zatvoru čekajući rezultate DNK testova. Rekla je da su policajci “potpuno krivo razumjeli” ono što im je rekla o onome što se dogodilo i njezin opis napadača. Rekla sam im da je moj otac bio odjeven u bijelo, no oni su to shvatili kao da je napadač bio odjeven u bijelo, rekla je.

Rekla je da želi da se grčka policija usredotoči na hvatanje pravog silovatelja dok je njezin otac u “užasnom psihičkom stanju”. Pati i od zdravstvenih problema, uključujući i dijabetes, koji se pogoršao tijekom boravka u zatvoru, prenosi Mondo.

– Policija je od početka odlučila da je moj otac kriv i nije učinila ništa da pronađe pravog silovatelja – rekla je.

Previous articleNizozemska policija pucala je na traktor tijekom noći prosvjeda poljoprivrednika
Next articleZelenski: Artiljerija koju nam je Zapad poslao je konačno počela bilježiti moćne udare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here