Home Vijesti Organizatorica riječkog ‘Hoda za život’ o svojoj sramotnoj izjavi: ‘Nekoliko puta sam...

Organizatorica riječkog ‘Hoda za život’ o svojoj sramotnoj izjavi: ‘Nekoliko puta sam bila žrtva pokušaja silovanja’

3695
1

Barbara Brezac Benigar, organizatorica riječkog Hoda za život, koja je izazvala opće zgražanje zbog svoje izjave da su ‘silovane žene koje žele pobaciti ubojice’, objavila je video poruku kojom se pokušala ispričati i pojasniti svoju izjavu.

– Dobila sam puno ružnih poruka u kojima se kaže kako sam ja osoba koja ne može razumjeti silovane žene. E pa vrijeme je za istinu. Ja sam žrtva pokušaja silovanja i to nekoliko puta, jako dobro znam što je trauma i što je cjeloživotna trauma. Stoga ja jesam osoba koja to može razumjeti, duboko suosjećam s tim ženama, kazala je Barbara Brezac Benigar, čiju cijelu izjavu možete vidjeti u videu.

O kontroverznoj vjeroučiteljici piše se godinama, otkako se našla pod optužnicom da je kao predstojnica riječke podružnice Centra za autizam zadržala novac koji nije smjela. Novi list je svojedobno pisao kako je Brezac Benigar sredinom 2015., nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju devet mjeseci i uvjetno na godinu dana, jer je si je, prema optužnici, zadržala naknadu za mjesečne putne troškove roditelja jednog od štićenika Centra.

1 COMMENT

  1. jadna zemlja u kojoj novinari uopće daju prostora osobi koja je opljačkala roditelje hendikepiranog djeteta za naknadu za prijevoz, ali to novinar spomene tek na kraju članka. tako je to kad “novinara” staviš mulca bez ikakvog iskustva umjesto osobu koja je nešto radila, ima nekakvo životno iskustvo. Pa bi članak otvorio sa “osoba koja je ukrala naknadu za prijevoz roditeljima hendikepiranog djeteta, također i kandidatkinja blablal…” ali za to treba imati muda, muda se zarade iskustvom, iskustvo dođe s godinama rada a ne s godinama trošenja novca roditelja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here