Home Mozaik Osim Cetinskog lažne covid-potvrde kupovali i sportaši, misica i profesor s Teologije

Osim Cetinskog lažne covid-potvrde kupovali i sportaši, misica i profesor s Teologije

533
0

Osim pjevača Tonyja Cetinskog, lažne covid-potvrde po cijeni od najmanje 100 eura kupovali su, kako je utvrdila policija u posljednjoj velikoj akciji, i brojni poduzetnici, cijele obitelji, jedna operna pjevačica, jedna kandidatkinja na izboru za Miss Hrvatske, brojni sadašnji i bivši sportaši te zubari, piše Telegram.

Za sada je istragom obuhvaćeno 230 osoba, no Telegramovi izvori bliski istrazi uvjeravaju da ih je bilo puno više.

Među osumnjičenima su i profesor s Katoličkog bogoslovnog fakulteta i bivši tajnik nogometnog kluba, piše Večernji list.

Ekipa koju je, prema sumnjama USKOK-a, predvodila sada već bivša medicinska sestra Petra Rumiha, sređivala ih je onima koji se nisu željeli cijepiti protiv koronavirusa. I dok Tony Cetinski javno negira da je kupio lažnu covid-potvrdu, istražitelji tvrde da je do nje došao u studenom prošle godine. Nabavio ju je, sumnja se, preko Tomislava Kolarića, poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je navodno bio glavni posrednik.

Inače, riječ je o čovjeku koji je svojevremeno bio suvlasnik noćnog kluba Urnebes, a sada vodi Excellente bar u zagrebačkom Višnjevcu. U jesen 2016. pod njegov BMW bio je podmetnut požar.

Previous articleRiječanka koja je spašavala utopljenika u Ulici Franje Račkoga otkriva: Čovjek sa snimke je preživio, preminula je druga osoba! (VIDEO)
Next articleJa sam glavni o*gijama od po 60 ljudi! Evo šta radim prije nego što se upale kamere, a ako neko kaže ‘NEĆU’…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here