Home Vijesti ‘Osumnjičeni za ubojstvo Danke nakon zločina izgovorio jezive riječi’ – Susjeda otkrila...

‘Osumnjičeni za ubojstvo Danke nakon zločina izgovorio jezive riječi’ – Susjeda otkrila što joj je rekao o djetetu, monstruozno!

293
0
3854158 07 ls
3854158 07 ls

Susjeda Srđana Jankovića (50), jednog od dvojice osumnjičenih za ubojstvo Danke Ilić (2), otkrila je da je s njim u srijedu navečer razgovarala o potrazi za djevojkom za kojom se tragalo od utorka, 26. ožujka, kada zadnji put je viđena u mjestu Banjsko polje.

Prema njenim riječima, on se hladnokrvno raspitivao da li je Danka pronađena, prenose Novosti.

– Pitao je što je s malenom, jesu li je pronašli, budući da je to danima glavna tema u selu. Rekla sam mu da je nisu našli, a on je prokomentirao da će je teško naći – ispričala je ova žena.

Kolege osumnjičenih ispričale su za Kurir da su se obojica tokom potrage za djevojkom ponašali hladnokrvno i da su šokirani što rade s ubojicama.

– Bili su hladni kao špricer. Kada je prijavljen nestanak Danke, direktor “Vodovoda” je pitao zaposlene ko može da se uključi u potragu za nestalom djevojčicom, a tada se među prvima javio Dejan Dragijević. Zapravo, tražio je djevojčicu, koju je ubio! Svaki dan su dobivali radne zadatke i normalno radili na poslu – kaže kolega.

Tijelo premješteno s deponija

Podsjetimo, dvogodišnja djevojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. ožujka ove godine dok je s majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom bila na obiteljskom imanju, a nakon 10 dana potrage zbog nje su uhićena dvojica djelatnika JVP-a Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su djevojku najprije udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u automobil “fiat” i bacili na deponij.

Prema riječima ministra unutarnjih poslova Bratislava Gašića, njih su dvojica priznala zločin i do detalja ispričala što se dogodilo kobnog dana, a policija još traga za tijelom jer je, prema njihovim riječima, premješteno s deponija.

Ministar policije rekao je da je cijelo područje pretraženo pet puta svim mogućim službama i sredstvima.

– Svaku kuću u Banjskom polju obišli su naši operativci, provjerili su svaki podrum, šahtu i zamrzivač. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli isključiti otmicu, da je dijete bilo netko, jer ga je na kraju udario auto, a treća mogućnost da je dijete živo. Nekoliko smo puta razgovarali s majkom. Je li nam bilo čudno da je nakon tri godine došla u dvorište gdje je bilo puno stakla i željeza, pa jest. No morali smo dobiti sve informacije za potrebe istrage – rekao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here