Home Vijesti Osumnjičenik iz afere Janaf crkvi poklonio skulpturu, kaže da ne zna koliko...

Osumnjičenik iz afere Janaf crkvi poklonio skulpturu, kaže da ne zna koliko košta

103
0

Gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić kupio je u privatnom aranžmanu skulpturu Gospe koju je donirao lokalnoj župi, piše Danas.hr.

“Proljetos mi je svećenik predložio dobru ideju. Oltar kojeg su obnavljali, on je napravljen 1930. godine, i kada su ga otvorili iza je pisalo da je to bila donacija tadašnjeg gradonačelnika. Predložio mi je da to postane tradicija. Rekao sam ‘dobro, nema problema’. Razgovarao sam sa suprugom, dogovorili smo se i poklonili smo taj spomenik”, rekao je Grgić.

Na pitanje koliko je skulptura koštala, Grgić je odgovorio: “To nitko ne zna osim moje supruge, čak niti moji roditelji.”

Podsjetimo, Grgić je jedan od osumnjičenika u aferi Janaf, zbog čega je 2020. proveo tri mjeseca u Remetincu. Zatim je na lokalnim izborima, koji su uslijedili nakon njegovog izlaska iz Remetinca, odnio pobjedu u prvom krugu.

Svetkovina Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije proslavljena je u Novoj Gradiški 8. prosinca, a upravo je tada biskup Požeške biskupije Antun Škvorčević blagoslovio skulpturu Blažene Djevice Marije koju je Grgić darovao.

Previous articleNives Celzijus otkrila čime se bavi na samom početku 2023. (FOTO)
Next articleRonaldo ‘briljirao’ poznavanjem zemljopisa na predstavljanju: ‘Ne mislim da je dolazak u Južnu Afriku kraj’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here