Home Vijesti Otac pretučenog mladića iz Slavonskog Broda: ‘Sve je počelo dijeljenjem bombona i...

Otac pretučenog mladića iz Slavonskog Broda: ‘Sve je počelo dijeljenjem bombona i kondoma’

138
0

Jučer je, kako su izvijestili svi mediji, u centru Slavonskog Broda prebijen mladić odjeven u odijelo Djeda Mraza. Brutalno ga je pretukao 24-godišnji muškarac za kojeg se kasnije doznalo da je pripadnik Hrvatske vojske.

Pretučeni 21-godišnjak, saznaje HRT, zove se Kristijan Ereiz, a svoju verziju događaja ponudio je njegov otac Zlatko. “Ne mogu spavati. Teško mi je o tome govoriti”, kazao je na pitanje kako se osjeća nakon incidenta u kojem mu je sin teško ozlijeđen.

Ispričao je i što se događalo prije tučnjave, odnosno svoju verziju. “On je iz šale dijelio djevojkama bombone, a dečkima kondome”, kazao je otac, dok je njegov sin rekao da “pravi razlog napada nije ni važan”.

Otac ozlijeđenog mladića kaže da je u šoku. “To je trauma, za svakog roditelja i dijete. To je teško doživjeti. Suosjećam sa svim roditeljima koji su tako nešto pretrpjeli”, rekao je otac dodajući da nije bio u kontaktu s napadačem. “Nemam njegov kontakt niti ga želim. Ne želim ga osuđivati, postoji sudstvo koje će odraditi svoje”, kaže Zlatko Ereiz.

Kako je danas ranije prepričao dežurni kirurg iz brodske bolnice, pretučeni mladić zadobio je puknuće lijevog bubnjića, a ima i simptome potresa mozga.

“Ozlijeđeni koji je dobio više udaraca i ležao je na tlu, primljen je na obradu. Obavljen je standardni pregled, RTG obrada, potom CT mozga zbog gubitka svijesti i nesjećanja događaja. Tužio se na bol u lijevom uhu, poslan je na uho, grlo, nos pregled gdje je ustanovljeno puknuće lijevog bubnjića. Zbrinut je i dobio je terapiju”, kazao je dežurni kirurg Boris Hrečkovski.

Što se tiče vojnika koji ga je premlatio, on je, HRT je saznao, prije dvije godine već stegovno i kazneno odgovarao za nanošenje tjelesnih ozljeda i prijetnje smrću. Međutim, nije izbačen iz vojske, nego je u međuvremenu napredovao i primio nagrade.

Previous articleVIDEO: Ovaj način izvođenja slobodnog udarca službeno je zabranjen već više od pola stoljeća
Next article‘Putin je na samrti! Ima težak oblik karcinoma i živ je samo zahvaljujući lijekovima sa Zapada‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here