Home Vijesti Otac pritvorenog huligana: Rekao mi je da je s AEK-ovim ubojicama, da...

Otac pritvorenog huligana: Rekao mi je da je s AEK-ovim ubojicama, da će ga silovati i ubiti

504
0

Robert Žigak, otac mladića koji je uhićen zajedno sa stotinjak huligana iz redova Bad Blue Boysa koji su sudjelovali u neredima u Grčkoj, a u kojima je ubijen navijač AEK-a, danas je dao izjavu za medije.

Prepričao je razgovor sa sinom koji je noćas prebačen u zatvor kod Atene. Kaže da mu je sin rekao da je u zatvoru dobio prijetnje smrću.

“Oko 13:59 pogledao sam na telefon, nazvao me sin iz zatvora, 21 godinu star. Inače smiren dečko i prvi put u životu vidio sam da je postao uznemiren. Rekao je: ‘Tata, ja odavde živ neću izaći'”, rekao je Žigak.

“Stavili su me u zatvor s AEK-ovim ubojicama”, citirao je Žigak svog sina. Kaže da mu je sin rekao da su ga odmah po dolasku u zatvor okružili i pokretom ruku pokazivali da će mu odrezati glavu.

“Govore: ‘Nećeš jutro dočekati, bit ćeš silovan, ubit ćemo te.’ U tom smislu je tekao razgovor”, rekao je Žigak.

“Oprosti, znaš da sam zeznuo i da je ovo možda zadnji put da se čujemo”, citirao je sinovu izjavu otac pritvorenog navijača.

“Očekujemo, nadamo se da će hrvatska diplomacija učiniti sve, a i vjerujemo da čini kako bi se poradilo na sigurnosti hrvatskih državljana u Grčkoj. To je u ovom trenutku najbitnije”, rekao je odvjetnik i pravni savjetnik roditelja uhućenih navijača Mario Medak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here