Home Mozaik Otac zabranio kćeri da ode na spoj: ‘Dečko je odbio upoznati se...

Otac zabranio kćeri da ode na spoj: ‘Dečko je odbio upoznati se sa mnom’

305
0
Photo by Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/photo/a-father-consoling-his-daughter-8056994/

Odnos oca prema kćeri često je vrlo zaštitnički, ali nesumnjivo je prepun ljubavi i nježnosti. Jednog tatu su nahvalili upravo jer je iskazao svoju pažnju i brigu prema svojoj kćeri, a oni koji se nisu slagali s njegovim postupkom ostali su u manjini. Argumenti postoje na obje strane, a na svakom pojedincu je da sam procijeni je li postupak ovog oca ispravan.

Spomenuti otac podijelio je svoju priču na Redditu i upitao ljude smatraju li da je pretjerao
Naglasio je za početak da je njegova 14-godišnja kći super dijete i izrazio žaljenje što je došlo vrijeme da su je počeli zanimati dečki, ali i ona njih.

“Inače, kad ona kaže da ima spoj, ja budem dobro”, nastavio je. “Upoznam klinca, oni odu svojim putem, to je nekako moje pravilo.” Otac je također rekao da ne održava glupe, nepotrebne govore pred tim klincima niti ih zastrašuje prijetnjama. “Samo želim upoznati klinca kako bih mogao spojiti lice s imenom”, napisao je.

Njegova kći nedavno je pitala može li izaći na spoj koji je bio zakazan za petak. Otac nije imao primjedbi – to jest, sve dok nije čuo da dječak ne želi svratiti kod njih na upoznavanje licem u lice jer smatra da nije vješt u takvim kontaktima i ne voli to raditi.

“Sarkastično sam rekao da mi je drago da to znam i da mi je ugodno čuti da ovaj tip aktivno izbjegava roditelje”, napisao je otac na Redditu. “Rekao sam da bi mu ova večer mogla poslužiti kao vježba za razgovor s roditeljima”, dodao je. Kći je navodno tad rekla da dečko ne mora raditi ništa što on ne želi. Otac je potom svojoj kćeri rekao da joj neće dozvoliti da ode na spoj ako dečko odbije doći na upoznavanje.

“Bijesno je udarila nogom o pod i poviknula da to nije fer”, napisao je. “Rekao sam joj da nisam prepotentan… samo želim upoznati tog klinca. Ona je uzvratila da će raditi što želi. Rekao sam joj da pošalje poruku tom tipu da je spoj otkazan i da ode u svoju sobu. Počela je plakati, poslala poruku, rekla mi da me mrzi, otišla u svoju sobu i nekoliko puta zalupila vratima.”

“Zahvalan što očevi poput tebe postoje”, stajalo je u glavnom komentaru objave, koja je odobrena više od 30.500 puta. “Ti si dobar tata i paziš na nju”, napisao je drugi korisnik.

“Ako nema vremena učiniti nešto što ne želi, to je znak lošeg dečka. Dakle, kad se vaša kći smiri, ponovno porazgovarajte s njom o svojim razlozima. Također, možda bi bilo dobro da odeš provjeriti je li ona još u svojoj sobi, čisto da budemo sigurni”, dodao je treći.

Previous articleTužiteljstvo tvrdi da je igrač Cityja u svojoj vili zatočio 13 žena i silovao ih
Next article‘Ženu su mi zgnječili pred očima’: Majka troje djece htjela ići na bungee jumping, a onda je zbog ovog čovjeka krenulo po zlu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here