Home Sport Tužiteljstvo tvrdi da je igrač Cityja u svojoj vili zatočio 13 žena...

Tužiteljstvo tvrdi da je igrač Cityja u svojoj vili zatočio 13 žena i silovao ih

394
0

Benjamin Mendy; 28-godišnji francuski lijevi bek, koji je službeno i dalje pod ugovorom s Manchester Cityjem, nakon nekoliko mjeseci u zatvoru trenutno se sa slobode brani od optužbi za višestruka silovanja koja su navodno počinjena do ljeta prošle godine, kada ga je klub suspendirao jer je uhapšen.

Danas je, na prvom danu suđenja, predstavljena optužba, u kojoj se tvrdi da je Mendy uz pomoćnika pronalazio mlade djevojke po noćnim klubovima Manchestera te ih mamio u svoju izoliranu vilu koja je udaljena 25 kilometara od centra grada, u ruralnom području.

Za silovanje ga je optužilo ukupno 13 žena, od kojih je najmlađa u to vrijeme imala 17 godina. Tvrde da su ih Mendy i njegov pomagač, na čiji se teret također stavlja više silovanja, tijekom napastovanja zaključavali u posebnu sobu izgrađenu za izvanredne situacije.

Mendy je na sudu izjavio da se ne osjeća krivim i ustraje na obrani. Sky Sports javlja da će suđenje trajati najmanje četiri mjeseca. Podsjetimo, jedno vrijeme Mendy je u zatvoru, ali je sud kasnije prihvatio njegovu jamčevinu i obranu sa slobode. Mendy je s Cityjem osvojio više naslova prvaka engleske, a s reprezentacijom Francuske i naslov svjetskog prvaka.

Previous articleFOTO: Vitomir Maričić na 101 metar dubine s novim nacionalnim rekordom!
Next articleOtac zabranio kćeri da ode na spoj: ‘Dečko je odbio upoznati se sa mnom’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here