Home Mozaik ‘Ženu su mi zgnječili pred očima’: Majka troje djece htjela ići na...

‘Ženu su mi zgnječili pred očima’: Majka troje djece htjela ići na bungee jumping, a onda je zbog ovog čovjeka krenulo po zlu (VIDEO)

417
0

Evgenia Leontieva, 33, htjela je odustati od skoka unatoč tome što je bila iskusna, ali Alexander Muzhnikas, također 33 godine, pozvao ju je da nastavi. Njezin prijatelj Anton Shevelev rekao je sudu da je zamolio instruktora da joj skine sigurnosni pojas jer se “bojala skočiti” kako bi mogli “otići kući”. Ipak, Mužnikas ju je nagovorio da skoči, piše “Metro”.

Osuđen je za pružanje usluga koje nisu udovoljavale sigurnosnim propisima i prouzročenje smrti iz nehaja. Na sudu je priznao da je ženu nakon stravičnog pada hitno odvezao u bolnicu. Osuđen je na četiri godine zatvora na ročištu prikazanom na kazahstanskoj televiziji.


Tijekom incidenta rekao joj je: “Nije ti prvi put da skačeš. Znaš kako se to radi. Jesam li ti uzalud stavio pojas?”. Zatim je skočila s krova hotela, ali potporno uže nije bilo dobro pričvršćeno i nastavila se njihati.

Odletjela je na željeznu ogradu i zadobila teške ozljede glave.


Svemu je svjedočio i njezin suprug koji joj je trenutak prije nego što je skočila rekao da je voli.

– Supruga mi se “zgnječila” pred očima. Bio sam u šoku i panici. Jasno je da su za to krivi zaposlenici. Nisu uskladili skakanje. Instruktor nije spustio pogled da provjeri je li uže zavezano. Samo joj je rekao: “Skoči!”. Ne želim ovo nikome. On je kriv. Kaznu mora odslužiti u zatvoru – rekao je suprug.

Majka troje djece Jevgenija pustila je svoju prijateljicu prvu, a taj skok “slobodnog leta” bio je uspješan, rečeno je na sudu u Karagandi. Svjedoci su rekli da je Jevgenija djelovala preplašeno, ali su je ohrabrili da nastavi. Čuli su se vrisci promatrača na krovu, a oni ispod su priskočili u pomoć nakon stravičnog pada.

Križna užad – za koju je njezino uže bilo pričvršćeno – i koja su trebala zaustaviti njezin pad ostavljajući je da visi iznad tla, nisu izdržala ili čak nisu bila pričvršćena.

Zadobila je tešku frakturu lubanje i oštećenje mozga te višestruke prijelome desne strane te je hitno prebačena u bolnicu, no kirurzi je nisu uspjeli spasiti. Jevgenija se brinula o trojici dječaka mlađih od 14 godina, dvojici svojih i sinu umrlog rođaka. Njezin ožalošćeni suprug sada mora sam odgajati njihovo troje djece, od osam, 11 i 12 godina.

Previous articleOtac zabranio kćeri da ode na spoj: ‘Dečko je odbio upoznati se sa mnom’
Next articleBjelica ostaje trener Osijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here