Home Mozaik Otišao na skupocjen put, a kada se vratio kući zatekao ga potpuni...

Otišao na skupocjen put, a kada se vratio kući zatekao ga potpuni užas: U nevjerici gledao kako sve oko njega…

163
0

Odlazak na godišnji odmor nakon svih obaveza i predanog rada nešto je čemu se svi radujemo. Mnogi će potvrditi da im je svejedno kamo će otići, da li na more ili planinu, ili možda ostati kod kuće, najvažnije je da će se potpuno osloboditi svih briga i problema i uživati. Iako je možda bio opušten, barem dok je bio na nekom godišnjem odmoru, velike brige i problemi objesili su se o “vrat” jednog TikTokera nakon povratka s putovanja.

Čovjek je, kao i mnogi, jedva dočekao zasluženi odmor, a kako stoji u objavi koju je podijelio, potrošio je mnogo novca na put “kako bi pronašao ovaj dom”. Na snimci se vidi stan jednog vlasnika koji je doslovno potopljen, a voda nadire sa svih strana, pretpostavlja se zbog puknuća cijevi. Dok u prizemlju zatiče užasnu situaciju i vodu koja šiklja sa svih strana, u videu se muškarac penje stepenicama na prvi kat i neprestano govori “O Bože…”.

Pretpostavlja se da je pukla cijev u kupaonici, odakle je sve počelo i gdje se najviše vode izlilo. Dok obilazi sve prostorije u stanu, ništa bolja situacija nije ni u spavaćoj sobi, a možda je najviše oštećena njegova radna soba, gdje je pod pritiskom popustio dio stropa pao na pod.

Izbezumljeni Tiktoker pokazao je kako se s terase hodnika slijevaju doslovni vodopadi koji preplavljuju sve ispod sebe. Stan u prizemlju potpuno je poplavljen, a prema svemu sudeći nastala je velika materijalna šteta. Korisnici interneta bili su šokirani ovom scenom, rekavši da je pravo čudo da su svjetla u stanu bila upaljena i da nije bilo spoja. Osim toga, apelirali su da je prije dužeg izlaska iz kuće potrebno zavrnuti ventil.

– Zatvorite ventil za vodu kada napuštate kuću.

– Nadam se da vlasnik stana ima dobro osiguranje!

– Ovo je rušenje.

– Molim se za tebe.

– Vi živite ispod bazena? – bili su neki od komentara.

I dok su se neki šalili na račun cijele ove tragične situacije za vlasnika, mnogi su suosjećali s onim što se dogodilo, priznajući kako su vjerovali da će on to popraviti, ali da će šteta biti velika. Drugima nije bilo jasno zašto je snimio cijelu scenu, iako su uzeli u obzir da želi s ljudima podijeliti što se dogodilo, a što se nepažnjom može dogoditi. Neki su priznali da bi odmah pozvali službe da reagiraju i da bi to u kratkom roku sanirali.

@laughhard__ Spending so much money on vacation just to come back to this ! And spend some more 🥹🥹💔😭 #fyppppppppppppp #blowthisup #viraltiktok #rachapotes #mrpotee #whatwouldyouhavedone ♬ original sound – Laugh Hard

Neki su dublje ušli u analizu, pa im je bilo nejasno zašto je muškarac zatekao upaljena svjetla i televizor u kući, kad se vratio s godišnjeg odmora. Bilo je i onih koji su podijelili slična iskustva, kazavši da ih takve scene dočekaju u kuhinji ili kupaonici, kao i nakon povratka s godišnjeg odmora. TikTokeri su poručili čovjeku da se naoruža strpljenjem i novcem, kako bi nadoknadio učinjenu štetu.

Previous articleMeteorologinja iznijela zabrinjavajuću prognozu: ‘Čekaju nas dosad neviđene pojave na našim prostorima!’
Next articleNakon Marićeve presice, Osijek izdao žestoko priopćenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here