Home Mozaik Otišla na Bali na provod pa se probudila mamurna s tetovažama: A...

Otišla na Bali na provod pa se probudila mamurna s tetovažama: A to nije najgore, sva pijana je uzela da…

144
0
1510456 untitled ls

Influencerica Rienen Cunningham doživjela je neugodno iznenađenje nakon što je divlja, pijana noć na Baliju rezultirala neželjenom tetovažom. Naime, ova djevojka se probudila s tetovažom preokrenute pivske flaše na gležnju, nakon što se odlučila napiti s muškarcem kojeg je tek upoznala u baru.

– Upoznla sam tog tipa doslovno na trideset minuta… i odlučili smo se zajedno napiti, a navodno i tetovirati. Sjećam se da sam ranije tog dana razgovarala s nekim tko se želio tetovirati da ga podsjeća na Bali, i rekao sam, “Samo nemoj tetovirati Bintag pivo i bit ćeš dobro.” Kad premotam film unatrag, vjerujem da sam imao tu misao u podsvijesti kad sam se te večeri odlučio tetovirati baš tu tetovažu. Ne pijem ni pivo – objasnila je jutro kasnije ova mamurna djevojka, a o tome je pisao i Daily Mail.

Sljedećeg jutra Kaningen je saznala da ne samo da ima tetovažu piva na jednom gležnju, već je istetovirala i crveno srce na drugoj nozi, što je dodatno razočaralo.

– Ovu drugu tetovažu srca isprva nisam ni primijetila, očito me prva začudila. Ali sada, kad to vidim, izgleda kao da sada želim biti tetovirana po cijelom tijelu – našalila se.

Ovo nije prvi put da je Rienen napravila “pijanu tetovažu” na Baliju. Prije nekoliko dana je na društvenim mrežama otkrila da je na svom tijelu, ispod pazuha, istetovirala znak vodenjaka, iako je prethodno upozorila prijateljicu da ne radi gluposti s tetovažama dok je na odmoru.

@rhiannoncunningham

better start drinking it

♬ original sound – rhi ☆

Nakon što je podijelila svoju priču, korisnici društvenih mreža brzo su podijelili svoje slične priče u komentarima. Ova situacija podsjetnik je na opasnosti donošenja trajnih odluka pod utjecajem alkohola, posebno na mjestima poznatim po noćnom životu poput Balija.

– Moj suprug doslovno ima Bintang logo na vrhu cijelog stopala. Moglo je biti i gore.

– Otišao sam na Tajland za svoj 21. rođendan i probudio se s rečenicom “negdje na svijetu je 5 ujutro” na rebrima.

– I ja sam bio žrtva tetovaže s Balija. Probudio sam se s Nike logom na stopalu, tetoviranom lignjom na bedru i francuskim sirom na nozi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here