Home Vijesti Otkriven napadač na vozača riječkog taxija

Otkriven napadač na vozača riječkog taxija

674
3

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka intenzivnim mjerama i radnjama na terenu otkrili su napadača koji je 10. srpnja nanio ubodne rane vozaču riječkog taxija. Opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozača napao 20-godišnjak iz Viškova. Policija je pronašla i odbačeni nož kojim je počinitelj ozlijedio vozača.

Nakon konzultacija sa Županijskim državnim odvjetništvom, podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela teške tjelesne ozlijede redovnim putem. (PUPG/RD)

3 COMMENTS

  1. Policija je napravila svoje ,a pravosuđe?
    Zar se to ne može okvalificirati kao pokušaj ubojstva ?
    Baš me zanima kako bi prošao u u.S.A. najpoštenijoj zemlji za kažnjavanje takvih polustvorova, anglosaksonki šerijatski zakon !
    No i ono makedonče od Minovskog je pravi lik, pored toliko napada na svoje ljude trebao bi imati odvjetnika na plaći pa kad bi Cameo reagirao drastičnim tužbama na svaki napad vjerujem da bi se isti i smanjili

  2. ovo je najniži oblik razbojstva, napad smrtonosnim oružjem zbog 50 kuna? Umjesto da se ovo tretira kao iznimno teško kazneno djelo iz niskih pobuda, spominje se daleko niža kvalifikacija, nanošenje teže tjelesne ozlijede, kao da su se igrali pa mu je ovaj stavio gambetu pa je drugi slomio ruku – to vam je nanošenje teže, znači bez malicioznog, tj. zlobnog motiva – DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO IZVOLITE OVO OBJASNITI!!!!

  3. ŽDO konstantno krivo klasificira djela. Radi se o nanošenju taških tjelesnih ozlijeda smrtonosnim oružjem (da, to je nož) iz posebno niskih pobuda, razbojstvo u iznosu od 50 kuna. Kvalifikacija djela kao nanošenje samo težih tjelesnih ozlijeda bi bilo kad bi se isto desilo bez motiva, tj bez zlobne namjere – o čemu ovdje nema govora, napad da ne plate 50 kuna – dakle ŽDO namjerno pogrešno kvalificiraju djelo, iz kojih razloga – ne znam, al je indikativno da su nesposobni, tj. nekompetentni bit na plaći državne, tj javne službe koja je odgovorna za pravnu sigurnost građana. Ovime se šalje poruka da je napad nožem za 50 kuna jednak kao kad djeca međusobno u igri nekome slučajno slomiju ruku. Samo što ovo nisu djeca, postojao je motiv, upotrebljeno je oružje, nož i osoba je ozlijeđena – teško. NESPOSOBNO ŽDO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here