Home Sport Otkriven skandal s Vučićem i hrvatskom zastavom na Euru: ‘Ogromna blamaža i...

Otkriven skandal s Vučićem i hrvatskom zastavom na Euru: ‘Ogromna blamaža i sramota‘

434
0
f 34077977 1280
SCREENSHOT/INSTAGRAM/BUDUCNOSTSRBIJEAV

Srpska nogometna reprezentacija sinoć je ispala s Europskog prvenstva nakon remija s Danskom (0:0). To je još jedan u nizu neuspjeha Srbije na velikim nogometnim natjecanjima, a kako to obično kod njih biva, igrači upiru prstom jedni u druge, u izbornika…, piše Slobodna Dalmacija.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević nakon eliminacije s Eura otkrio je u svom uključenju u emisije “Prve info” zašto je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio neraspoložen kada je ispratio srpsku reprezentaciju put Njemačke.

– Tko je vidio, primijetio je da je predsjednik bio neraspoložen. Znate li zašto? Na avionu je bila hrvatska zastava, uveli su predsjednika s hrvatskom zastavom. Ogromna blamaža, a nisam htio o tome pričati do danas. Netko mora za ovo odgovarati, očekujem reakciju nadležnih organa. Znam predsjednika, on ne reagira… Očekujem da progovori o svemu ovome. Na avionu kojim je ispraćena reprezentacija bila je hrvatska zastava. Znao sam, a nismo objavili. Znao sam od tog dana. Nisam objavio zato što je to blamaža i sramota – rekao je Vučićević, inače prijatelj predsjednika Vučića koji je njegovom tabloidu “glavni urednik”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here