Home Mozaik Otvorila vrata stana muškarcima tijekom epidemije, pa ih dolazilo 10 dnevno: Ova...

Otvorila vrata stana muškarcima tijekom epidemije, pa ih dolazilo 10 dnevno: Ova pogreška poslala ju je na sud

760
0

Mančesterska prostitutka Nikola Pari ne samo da je izbačena iz svoje kuće, već je završila i na sudu nakon što su se susjedi požalili na njezin “rad od kuće” tijekom epidemije koronavirusa.

Nikola je, kako su susjedi naglasili policiji, imala “glasne orgije” s desetak muškaraca odjednom u njezinoj kući u Woodhouse Parku, a događalo se i da klijenti čekaju svoj red, u automobilima ispred njezine kuće.

Pari je inače bila zaposlena u bordelu u središtu Manchestera, ali od studenog 2020. do veljače 2021. nije mogla raditi gdje je inače radila zbog epidemioloških mjera koje su uvedene. Umjesto toga, slijedila je vladine savjete o radu od kuće i pretvorila svoj dom u “Kuću grijeha”.

No, susjedima se ta “Kuća grijeha” nije svidjela. Nikola je pogriješila u trenutku kad je zamolila susjedu da se brine o njezinom šestogodišnjem sinu dok je vodila ljubav s klijentima. Kako je susjed bio preopterećen, požalio se policiji na Nikolin “rad od kuće”.

Policija je morala intervenirati nakon što je susjeda vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se “prostitutke mijenjale”, a jedan od “klijenata” joj je prišao dok je bila u svom vrtu i pitao o seksualnim uslugama.

Nikola je na sudu priznao da se osjeća krivom za optužbe vezane za neodržavanje kuće i narušavanje javnog reda i mira. U sudskom izvješću stoji da je Pari također imala problema s kokainom te da je u teškoj situaciji. Trenutno joj je dopušteno kontaktirati malodobnog sina samo jednom tjedno na sat vremena.

Nikola Pari sada je na slobodi i živi od rada u salonu za masažu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here