Home Mozaik Ovaj dječak izgleda normalno, ali kada skine kapu svi su u najvećem...

Ovaj dječak izgleda normalno, ali kada skine kapu svi su u najvećem šoku: trljaju očI i ne vjeruju (FOTO)

579
0

Kada je maleni Lochlan Samples imao osam mjeseci, njegovim roditeljima Kate i Calebu bilo je jasno da nije običan dječak… A sve zbog njegove krajnje neobične frizure! Naime, ovaj dječačić je imao gomilu svijetloplave, pramenove kose koja je stalno izgledala kao da je pod jakim vjetrom.

Kate je medijima rekla da joj se sviđa neukrotiva, “divlja” kosa njezina sina, no zna da to nije uobičajeno. U to ju je uvjerila slučajna poruka žene koja ju je na Instagramu pitala ima li njezin sin UHS sindrom, odnosno sindrom “neočešljane” kose.

Ova je poruka zainteresirala Kate, koja ju je potom odvela pedijatru, gdje je ubrzo utvrđeno da dječak doista ima ovaj rijedak genetski poremećaj kojeg karakterizira izrazito svijetla, mekana dlaka koja uvijek djeluje “nabijeno”. Stanje je toliko rijetko da je Loklan zapravo samo jedan od 100 poznatih slučajeva širom svijeta.

“Nema drugih zdravstvenih problema niti tegoba. Laknulo nam je. Mislili smo ako naše dijete mora imati rijedak genetski poremećaj, neka to bude “luda” kosa”, rekli su Samples.

Kate je objasnila i da svog sina samo povremeno češlja, te da nema neki poseban način održavanja njegove kose: “Ni ne sjećam se kad sam mu zadnji put oprala kosu. Ne prlja se i ne masti, već se i ne sjeća kad sam mu kosu zadnji put oprala. mekan je i može biti krt”.

“Moju bebu uspoređuju s Einsteinom”

Kate je također rekla kako ljudi gotovo bez iznimke reagiraju na Lochlanovu kosu, a komentari su uvijek pozitivni.

“On čini ljude sretnima. Vole njegovu kosu, znatiželjni su, žele je dodirnuti. To mi je uvijek pitanje broj jedan”, kaže ova mama.

Dodala je kako sina zove “maslačak”, no Loklana uspoređuju i s nekim zanimljivim ljudima.

Često ga uspoređuju s Donaldom Trumpom ili Borisom Johnsonom. Kažu i da podsjeća na Einsteina, a zovu ga i “beba Billyja Idola”, ističe Kate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here