Home Sport Mišković: ‘Ako je Mamić doveo Jakirovića, onda je sve ovo što se...

Mišković: ‘Ako je Mamić doveo Jakirovića, onda je sve ovo što se u Hrvatskoj događa farsa’

744
1

Ako ima istine u pričama je da je Mamić doveo Jakirovića, onda je sve ovo sto se u Hrvatskoj događa farsa, ne Hrvatska u kojoj radimo i koju volimo i gdje živimo, nego država i sve sto se događa, razumiju svi jako dobro, izjavio je Mišković za Večernji list.

– Ja odnose nisam nikada skrivao, niti sam govorio da ih nemam, a kada su se neke stvari doznale i kad je država rekla svoje, ponašao sam se sukladno tome. Nadam se da nije sve to bila farsa i cirkus”, kaže Mišković koji još nije, tvrdi, potpisao nikakav raskid ugovora te da će poduzimati korake u hodu jer Jakirović još jutros bio njegov trener.

“U deset ujutro dao je intervju za radio i govorio o Rijeci”, otkriva nam predsjednik Rijeke dodajući da nešto tako nikada u 20 godina staža u hrvatskom nogometu nije vidio.

1 COMMENT

  1. Dobro ti bre jutro…jes lii se probudio u “državi slučaju” koja će sad da dade sve Kanadere Hilandarcima da im podmaže šu..k,a sopstvena sela i šume će da joj gase sa lopatama dragovoljci vatrogasci i đabalesku vojska.Na kraju će biti da Srbi podmeću požare🤮🤮🤮🤮

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here