Home Mozaik Ovaj stan od 5 m2 iznajmljuje se za 800 eura mjesečno

Ovaj stan od 5 m2 iznajmljuje se za 800 eura mjesečno

154
0
1517725 d ls
1517725 d ls

Tiktoker @petarcet97 nedavno je objavio video u kojem je pokazao kako izgleda stan od 5 m2 u Parizu u kojem je živio, a koji je iznajmio za 800 eura mjesečno.

U minijaturnom apartmanu nalazi se krevet, a odmah do njega je kada iznad koje je na polici perilica rublja. Na policama nasuprot kreveta nalaze se police s mikrovalnom pećnicom i posudama, a pokraj kreveta je televizor.

Pratitelje je najviše šokirala činjenica da stan nema toalet, a tiktoker je otkrio da u zgradi postoji samo jedan zajednički toalet koji se dijeli sa stanarima.

@petarcet97 for me its the shower right next to my pillow #paris #apartmentsearch #tinyhouse ♬ grooby ahh TikTok sound – Ken'z

“Nadam se da je stan na vrhu Eiffelovog tornja”, “O ne, ne možeš toliko voljeti Pariz”, “Proveo bih cijeli dan vani”, “Jesi li ikada nekoga pozvao tamo?”, ” Ovo je zatvorska ćelija” i “Mislio sam da je moj studio apartman u Tokiju mali, sada sam zahvalan”, neki su od komentara.

Nakon što je video postao viralan, tiktoker je objavio još jedan video na kojem se vidi da stan ima čak i prozor, a na snimci se jasno vidi da se nalazi u potkrovlju zgrade.

@petarcet97 Antwort auf @Rianne Haddocks #tinyhouse #paris #littlejohn #fyp ♬ ls lt a crime by Sade – PlaylistsbyMolly

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here