Home Mozaik Ovako izgleda život pravog Hannibala Lectera: tražio je samo jednu stvar od...

Ovako izgleda život pravog Hannibala Lectera: tražio je samo jednu stvar od zatvorskih čuvara

89
0

Serijski ubojica naučio je živjeti u kutiji ispod zatvora Wakefield. Poznat je kao najopasniji britanski zatvorenik, a upravo je Robert Maudsley inspirirao lik Hannibala Lectera.

Rođen je 1953. godine i život je proveo u sirotištu.

Kao tinejdžer konzumirao je droge i bio je muškarac kojeg su “unajmljivali” za seks. U djetinjstvu ga je otac fizički zlostavljao jer se zauzimao za svoju braću, a majka mu je bila ovisna o kokainu. Osim toga, bio je i seksualno zlostavljan. Otac ga je mjesecima zatvarao u sobu, a ulazio je samo da ga tuče. Nekoliko puta se pokušao ubiti, a liječnicima je priznao da je čuo glasove koji su mu govorili da ubije svoje roditelje.

Sa samo 21 godinom 1974. počinio je prvo ubojstvo, a potom je u zatvoru ubio još troje ljudi. Prva osoba koju je ubio bio je John Farrell, njegov klijent koji je izazvao njegov bijes kada mu je pokazao slike djece koju je zlostavljao. Zbog toga je osuđen na doživotni zatvor.

Druga žrtva bio je zarobljenik kojeg je ubio naoštrenom žlicom. Pogodilo ga je ravno u mozak. Brutalnost ubojstva priskrbila mu je ime “Hannibal the Cannibal“. Ubio je silovatelja sedmogodišnje djevojčice, a neki su tvrdili da mu je nakon toga pojeo mozak. Nakon tog ubojstva prebačen je u zatvor s najvećom sigurnošću u Jokshireu, no tamo su se dogodila još dva ubojstva 1978. godine. Shvatili su da je preopasan, zbog čega je stvorena posebna ćelija. Nema kontakta ni s kim osim sa šest stražara koji ga čuvaju.

Godine 1983. prebačen je u neprobojnu ćeliju. Kasnije je nazvan stakleni kavez zbog velike sličnosti sa staklenim kavezom zatvora u kojem je držan serijski ubojica u filmu “Kad jaganjci utihnu”. Inače, spomenuti film snimljen je prema ovom serijskom ubojici. Njegov jedini namještaj su stolica i stol od kartona, a sudoper i stol pričvršćeni su za pod.

Zamolio je čuvare da igraju s njim društvenu igru ​​nakon što je njegov zahtjev da se vrati ostalim zatvorenicima odbijen.

Previous articleStarleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem: ‘On je balvan u krevetu! Kao da sam bila s mrtvacem’
Next articleVIDEO Snimka jezivog prirodnog fenomena na umjetnom jezeru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here