Home Sport Starleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem: ‘On je balvan u krevetu!...

Starleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem: ‘On je balvan u krevetu! Kao da sam bila s mrtvacem’

66
0

Leo Messi je jedan od najvećih, a možda i najveći nogometaš svih vremena. I dok nogometni svijet nestrpljivo iščekuje njegovu odluku o tome gdje će s 35 godina nastaviti svoju briljantnu karijeru, u Argentini se ovih dana priča o njegovu – ljubavnu životu.

Naime, Messi od 2008. uživa u vezi s Antonelom Rocuzzo, njegovom ljubavi iz najranijih dana. Par ima tri sina, Thiaga (2012. godište), Matea (2015.) i Cira (2018.). No, argentinski mediji sada pišu i o aferama kojih je, prema svemu sudeći, ipak bilo.

Jedna od onih koja kaže da je svojevremeno spavala s Leom Messijem je Xoana Gonzalez. Argentinska starleta kaže da su njih dvoje imali aferu još 2011. godine, a to je opisala, kao ne baš najsjajnije životno iskustvo.

– Bio je totalan papak prema meni. Poslao je njegove ljude iz osiguranja da dođu po mene i dovedu me k njemu. Tada sam shvatila da je vrlo sramežljiv. Najprije smo pričali o glazbi, a onda me pozvao u svoj stan u Puerto Madero. Ne mogu se sjetiti je li mi tada rekao da ima djevojku – pričala je Gonzalez.

– Kada jedan partner igra po cijelom terenu, očekuje od drugog da bude na toj razini. Da vam kažem, Messi je bio totalni balvan u krevetu. Kao da sam bila s mrtvacem – rekla je.

View this post on Instagram

A post shared by Sexy González (@sexygonzalez.of)

Messi nikada nije komentirao ove navode argentinskog supermodela, nikada se oko ovoga nije dizala žešća prašina pa i dio argentinske javnosti dijeli mišljenje da je ovo bio samo pokušaj gđice Gonzalez da se preko Messijevog imena dokopa javnog prostora.

Previous articleSrbija službeno rehabilitirala četničkog vojvodu
Next articleOvako izgleda život pravog Hannibala Lectera: tražio je samo jednu stvar od zatvorskih čuvara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here