Home Sport Starleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem: ‘On je balvan u krevetu!...

Starleta progovorila o navodnoj aferi s Messijem: ‘On je balvan u krevetu! Kao da sam bila s mrtvacem’

514
0

Leo Messi je jedan od najvećih, a možda i najveći nogometaš svih vremena. I dok nogometni svijet nestrpljivo iščekuje njegovu odluku o tome gdje će s 35 godina nastaviti svoju briljantnu karijeru, u Argentini se ovih dana priča o njegovu – ljubavnu životu.

Naime, Messi od 2008. uživa u vezi s Antonelom Rocuzzo, njegovom ljubavi iz najranijih dana. Par ima tri sina, Thiaga (2012. godište), Matea (2015.) i Cira (2018.). No, argentinski mediji sada pišu i o aferama kojih je, prema svemu sudeći, ipak bilo.

Jedna od onih koja kaže da je svojevremeno spavala s Leom Messijem je Xoana Gonzalez. Argentinska starleta kaže da su njih dvoje imali aferu još 2011. godine, a to je opisala, kao ne baš najsjajnije životno iskustvo.

– Bio je totalan papak prema meni. Poslao je njegove ljude iz osiguranja da dođu po mene i dovedu me k njemu. Tada sam shvatila da je vrlo sramežljiv. Najprije smo pričali o glazbi, a onda me pozvao u svoj stan u Puerto Madero. Ne mogu se sjetiti je li mi tada rekao da ima djevojku – pričala je Gonzalez.

– Kada jedan partner igra po cijelom terenu, očekuje od drugog da bude na toj razini. Da vam kažem, Messi je bio totalni balvan u krevetu. Kao da sam bila s mrtvacem – rekla je.

Messi nikada nije komentirao ove navode argentinskog supermodela, nikada se oko ovoga nije dizala žešća prašina pa i dio argentinske javnosti dijeli mišljenje da je ovo bio samo pokušaj gđice Gonzalez da se preko Messijevog imena dokopa javnog prostora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here