Home Mozaik Ove stvari bi definitivno trebali izbjegavati u avionu

Ove stvari bi definitivno trebali izbjegavati u avionu

114
0
pexels pixabay 46148
pexels pixabay 46148

Tommy je upozorio putnike da nikada ne nose kratke hlače ili suknju u avionu, jer sjedala često nisu dovoljno čista. Istaknuo je kako nošenje hlača smanjuje kontakt s mikroorganizmima na sjedalu.

“Nikad ne znate koliko su sjedala čista. Ako nosite hlače, bit ćete manje izloženi bacilima. Prekrivanjem nogu smanjujete kontakt s potencijalno prljavim sjedalom” – rekao je Tommy.

Također je savjetovao putnicima da ne zaspu naslonjeni na prozor aviona, jer nikad ne znate koliko je ljudi prije vas dotaklo taj prozor.

Tommy je također naglasio važnost izbjegavanja izravnog dodirivanja gumba za ispiranje ili poluge u WC-u u zrakoplovu, predlažući korištenje maramice za pritiskanje gumba iz higijenskih razloga.

Dodatno, savjetovao je da nikada ne hodate bosi u avionu i da ne ustajete sa sjedala tijekom turbulencija.

Tommyjev video izazvao je veliku pozornost, uz brojne komentare podrške. Jedna je osoba napisala: “Hvala, sjajni savjeti”, dok je drugi korisnik rekao: “Sjajno je znati ovo – živjeli!” Drugi su pak istaknuli da zbog udobnosti i higijene uvijek nose trenirke.

Ipak, neki su postavili pitanje o higijeni aviona: “Je li moguće da ne čistite avion nakon svakog leta?” Jedan korisnik je predložio: “Samo očistite avion!” dok je drugi rekao: “Uvijek se pobrinem da obrišem svoje sjedalo i prozor prije nego uđem u avion.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here