Home Sport Ovo je serija brutalnih udaraca kojom je Delija došao do pobjede karijere

Ovo je serija brutalnih udaraca kojom je Delija došao do pobjede karijere

308
0

Nakon što prošle godine nije uspio, Ante Delija se vratio u finale PFL-ovog turnira i osvojio naslov najboljeg borca svijeta u teškoj kategoriji. To naravno znači i da je osvojio veliku nagradu od milijun dolara koju PFL dodjeljuje svakom od šest prvaka u šest kategorija.

Delija je u finalu slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Brazilca Matheusa Scheffela. Iako se prema početku runde činilo da nas čeka borba koja bi mogla potrajati možda čak i svih pet rundi jer nijedan borac nije osobito riskirao, već u drugoj polovici prve runde Delija je krenuo po pobjedu.

Prvo je zadao seriju udaraca kojima je doveo Brazilca u situaciju u kojoj ga može rušiti, ali onda nije dovoljno dobro napao pa se Scheffel spasio rušenja. Ipak, kako sada stvari stoje, bolje bi mu bilo da nije.

Ubrzo nakon toga Delija se vratio na borbu u stojci, zadao prvo nekoliko snažnih udaraca preko brazilčevog garda, a onda ga je i zatresao desnim krošeom. Nakon toga se Scheffel povukao na ogradu, a Delija je vidio da ima borbu u svojim rukama. Jurnuo je na njega i nokautirao ga serijom udaraca.

Previous articleVIDEO: Ovo je red ispred muškog i ženskog WC-a u Kataru. Primjećujete li nešto neobično?
Next articleUhvatila muža s ljubavnicom u autu: Ljudi bili u nevjerici kad su vidjeli što im radi (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here