Home Vijesti Ovo je trenutak iskrenosti Putinovog najvećeg uvlakača: ‘Nećemo živjeti dovoljno dugo da...

Ovo je trenutak iskrenosti Putinovog najvećeg uvlakača: ‘Nećemo živjeti dovoljno dugo da to vidimo…‘

595
0

Ruski politolog i propagandist Sergej Mihejev, veliki pobornik ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegovog rata u Ukrajini, do sada je svašta izjavljivao i blebetao u ratnohuškačkim političkim showovima na ruskim državnim televizijskim kanalima.

Tako je u jednom mahnitanju sugerirao da bi Rusija trebala ubiti “desetke tisuća” američkih vojnika, kako bi promijenila javno mnijenje građana SAD-a o potpori Ukrajini. Pokazao je iznimno ‘milosrđe‘ izjavivši da Rusija može spaliti cijelu Ukrajinu, ali da to neće napraviti jer su Rusi ljudi te je ocijenio kako je u usporedbi sa Zapadom Vladimir Putin “vođen moralnim načelima”.

No, u svom je posljednjem nastupu bio znatno manje euforičan – zapravo, bio je vrlo turoban. On je tako izrazio strah da Putin neće doživjeti kraj invazije na Ukrajinu ako se invazija nastavi trenutačnom brzinom. “Ako se budemo kretali ovom brzinom, to će trajati desetljećima ili bi se mogla donijeti neka vrsta odluke koju će biti teško prikazati kao uspjeh, to je očito”, rekao je.

“Ako nastavimo na ovaj način i ovom brzinom, ti i ja nećemo živjeti dovoljno dugo da vidimo bilo kakve uspjehe”, rekao je on voditeljuemisije, notornom kremaljskom propagandistu Vladimiru Solovjevu. “Budimo iskreni prema sebi. Ni naše vodstvo neće poživjeti dovoljno dugo za to”, kako prenosi Evening Standard.

Previous articleMundo Deportivo: Modrićev potez nije se svidio Realu, novi ugovor nije sigurna stvar
Next articleJadrolinija: Prizna nije prodana za 90 nego 252 tisuća eura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here