Home Sport Mundo Deportivo: Modrićev potez nije se svidio Realu, novi ugovor nije sigurna...

Mundo Deportivo: Modrićev potez nije se svidio Realu, novi ugovor nije sigurna stvar

1217
0

Luka Modrić odbio je bogatu ponudu Al-Nassra i ne želi se preseliti u klub Cristiana Ronalda, javljaju španjolski mediji. Istovremeno pišu o njegovoj privrženosti hrvatskoj reprezentaciji i stavljanju na raspolaganje izborniku Zlatku Daliću te navode da je to potez koji nije izazvao simpatije u Real Madridu. A ugovor s madridskim velikanom ima tek do kraja sezone.

Za Marcu to nije problem, njeni autori pišu da ga novi čeka i da je zato odbio bogataša iz Saudijske Arabije. Mundo Deportivo u to nije siguran. U klubu su se nadali da će Modrić usporiti s aktivnostima za hrvatsku reprezentaciju kako bi zadržao svježinu i pokušao izbjeći moguće ozljede.

“Modrić, kapetan Hrvatske, ne samo da ne pomišlja na odlazak iz reprezentacije nego misli igrati i na Europskom prvenstvu 2024. To se baš i nije svidjelo Real Madridu i moglo bi utjecati na njegovo produljenje ugovora. Nije potvrđeno, ali to je glasina koja dopire iz Realovog okruženja”, navodi Mundo Deportivo.

Isto je pisao i As. “Real Madrid želi produljiti ugovor s Modrićem, ali činjenica da nastavlja igrati za Hrvatsku naljutila je sve u klubu”, navodilo se. Modrić je, podsjetimo, imao problema s umorom nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, o čemu je govorio u nekoliko navrata i trener Carlo Ancelotti.

Modrić će u rujnu proslaviti 38. rođendan.

Previous articleMojmira Pastorčić ukazala na zanimljiv detalj o Letu 3 kojeg možda mnogi nisu svjesni’: ‘Mi to znamo već više od 30 godina’
Next articleOvo je trenutak iskrenosti Putinovog najvećeg uvlakača: ‘Nećemo živjeti dovoljno dugo da to vidimo…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here