Home Sport ‘Ovo ne možete kupiti’. Gestikulacija navijača Ekvadora prema navijača Katara postala hit!...

‘Ovo ne možete kupiti’. Gestikulacija navijača Ekvadora prema navijača Katara postala hit! (VIDEO)

123
0

Kamere neće na SP-u na tribinama snimati nikakvo nasilje, osim ako je ono toliko razmjerno veliko da nekako samo upadne u kadar. U TV prijenosu neće se tako vidjeti niti sitno koškanje, pa čak i obični verbalni sukob jer to baca negativnu sliku na Mundijal i nasilje se ne želi reklamirati.

Jučer na Al Baytu na tribinama, za vrijeme utakmice otvaranja Katar – Ekvador (0-2) je došlo do, prvo verbalnog obračuna, impulzivnog, onako u žaru, a onda i prelijepih kadrova.

No, upada u oko kako su prvo žustro reagirali domaćini, iako je navijač Ekvadora, koji je bio s obitelji na utakmici, s klincima, rekao kako su domaći miroljubivi i kako je oduševljen. No dobro, nogomet je emocija, znaju se takve stvari dogoditi…

Naime, jedan se navijač Ekvadora sitno zakačio se nekim od domaćih navijača, ali na kraju verbalna prepirka završila je miroljubivo. Međutim, čitava situacija je pomalo konfuzna.

Navijač Ekvadora ustao je i gestom pokazivao novac, aludirajući na to kako se ovo prvenstvo odigrava u Katru isključivo zbog novca, kako je novcem i dobiveno domaćinstvo, odnosno da su sve potplatili pritom… Jedan je domaći navijač u bijelom iznimno žestoko reagirao. Cijela je situacija djelovala na rubu fizičkog incidenta, ali zanimljivo da klinci pored njega, curica i dečko, niti malo se nisu uzbudili. Bili su skroz u utakmici. To je najbitnije, da se djeca vesele, da uživaju, budu sretna…

Na kraju se sve smirilo, nije eskaliralo, iako je stvarno bilo napeto. Dvojica gledatelja snimili su zajednički video u kojem su poslali miroljubive tonove. Ekvadorac je kazao kako nogomet ponekad nosi i povišene strasti te je potom čestitao Kataraninu na prvenstvu. Pogledajte drugi dio i završetak.

Previous articleDanas smirivanje vremena, sutra stižu kiša i snijeg, moguće i poplave
Next articleKek: Vjerujem da će doći dan kad ću se vratiti na Kvarner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here