Home Mozaik Ovo pitanje tijekom seksa najviše uzbudi žene: “Mislim da bi to svaki...

Ovo pitanje tijekom seksa najviše uzbudi žene: “Mislim da bi to svaki muškarac trebao raditi.”

155
0
pexels castorlystock 3682271
pexels castorlystock 3682271

Seksologinja Emily Morse nedavno je na svom Instagram profilu podijelila jednostavan, ali učinkovit savjet koji može značajno poboljšati intimne trenutke s partnerom. Prema njezinim riječima, jedna rečenica može rasplamsati strasti u spavaćoj sobi i dovesti do dublje povezanosti između partnera.

“Po meni je najuzbudljivije kada vas partner pita: ‘Sviđa ti se ovo?'” kaže Morse.

Ova jednostavna, ali moćna rečenica otvara vrata komunikaciji i potvrđivanju želja u trenutku. Čak i ako ste uvjereni da znate sve želje svog partnera, uvijek postoji prostor za poboljšanje i dublje razumijevanje.

Postavljanjem ovog pitanja, stvarate priliku da potvrdite da ono što radite partneru pruža zadovoljstvo. U suprotnom, otvarate mogućnost da partner izrazi svoje stvarne želje i potrebe. Ovakav način “provjeravanja” tijekom seksa omogućava partnerima da se bolje usklade, čime se povećava obostrano zadovoljstvo.

“Neki od nas misle da bi naš partner trebao intuitivno znati sve naše seksualne želje, no to je rijetko moguće,” objašnjava Morse. “Ovakav način komunikacije tijekom seksa vodi do većeg zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u svim sferama života. To je ključ uspjeha u seksu.”

Reakcije i Iskustva
Većina ljudi koji prate Emily Morse na društvenim mrežama složila se s njezinim savjetom. Jedan od komentara ističe: “Volim kad me partner pita sviđa li mi se nešto. Jednom me je pitao usred seksa i to me napalilo. Mislim da bi to svaki muškarac trebao raditi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here