Home Mozaik Oživite svoj dom jedinstvenim slikama na platnu

Oživite svoj dom jedinstvenim slikama na platnu

244
0
Izvor slike: Dovido.hr

Prazni zidovi su dosadni i monotoni. Bez obzira na to koje su boje, jednostavno nikako neće moći podići atmosferu na višu razinu. Obogatite ih omiljenim slikama i uživajte u maksimalnoj udobnosti vašeg doma.

Vrijeme je da oživite zidove svoj doma i učinite ih jedinstvenima i originalnima. Potražite omiljene slike raznih boja, motiva i dimenzija koje će se savršeno uklopiti u vaš boravišni prostor.

Umjetnine imaju ključnu ulogu u isticanju omiljenog stila te u izražavanju ljepote. Zid bez slika na platnu je kao umjetnik bez kreativnosti. U posljednjih nekoliko godina upravo su slike najčešće odabirani element za uređenje doma. Zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj ponudi svatko će moći odabrati one koje savršeno odgovaraju njegovom ukusu i dizajnu interijera. Ako ste u procesu uređenja vašeg doma i želite dati originalan štih, onda bi slike na platnu bile idealan odabir.

Slike na platnu odraz su vaše osobnosti

Uredite zidove vašeg doma onako kako ste oduvijek željeli. Vaša je kuća mjesto na kojem se osjećate najudobnije. Ako obožavate prirodu, odlučite se za neke od brojnih motiva kao što su slike cvijeća, drveća i šume, slike krajolika, prirode ili mora. Birajte između različitih dimenzija od kojih su najpopularnije slike dimenzije 100×50 cm. Odličan su odabir i nešto veće slike koje savršeno upotpunjuju veliku prazninu na vašim zidovima. Na raspolaganju vam stoje klasične jednodijelne slike, ali i one izrađene od tri, četiri pa čak i pet dijelova.

Osim slika prirode, svoje zidove možete upotpuniti jedinstvenim i originalnim motivima svemira i zvijezda, dok će se djeci zasigurno najviše svidjeti slike životinja, karata svijeta, zemljovida, ali i slike automobila. Zidne umjetnine puno su više od pukog ukrasa. One definiraju vas kao osobu, odraz su vaših želja, vaše osobnosti.

Vrhunska kvaliteta slike i zasićenost boja

Uljepšajte svoj dom jedinstvenim slikama s omiljenim motivima. Unesite dašak prirode, ljeta i sunca čak i tijekom tmurnih zimskih mjeseci. Odaberite visokokvalitetne slike na platnu izrađenom od kombinacije pamuka i poliestera. Slike se printaju polako kako bi se zadržala visoka kvaliteta. Zasićenost boja je osigurana, tako da nema straha od toga da će slike s vremenom postati neupadljive. Visokokvalitetne eko boje ne otpuštaju nikakve štetne tvari, tako da su prikladne i za dječju sobu.

Previous articleFilipović dogovorio ‘spoj’ s Riječankom u 5:45 pa ‘izvisio’ iz nepoznatog razloga!
Next articleKadirov: Ukrajina je riješena, planovi su grandiozni. Na redu je Poljska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here