Home Mozaik Parkirao barku na kućnoj terasi da ne bi platio vez: “Na račun...

Parkirao barku na kućnoj terasi da ne bi platio vez: “Na račun toga uštedim 70 eura mjesečno”

148
0

Vlasnik barke šest metara dužine dizalicom je podigao barku na vrh zgrade i postavio ju na terasu, što nije prošlo nezapaženo susjedima

Uštedim 70 eura mjesečno tijekom pet zimskih mjeseci i usput ga popravim doma». Stanovnik općine Es Castell, na otoku Menorca u Španjolskoj, odlučio je “parkirati” barku ispred vlastitog stana kako ne bi plaćao vez. Plovilo je sada na trećem katu zgrade u kojoj živi.

Vlasnik je uz pomoć dizalice podignuo čamac i donio ga na terasu. Vlasnik je rekao lokalnim novinama da vjeruje da može ostaviti brod parkiran na svom posjedu jer nikome ne smeta. No fotografija broda “parkiranog” na trećem katu ubrzo je privukla pažnju susjeda i uprave. Koja je već zamolila vlasnika broda da ga zadrži u luci.

Intervenirali su komunalni redari jer bi težina čamca (oko 400 kilograma) mogla ugroziti konstrukciju objekta.

Komunalci su izradili zapisnik u kojem ističu da velike dimenzije broda predstavljaju opasnost za javnu sigurnost i povećavaju opasnost od urušavanja. Vlasniku barke općina je dala rok od 24 sata da ukloni plovilo s terase, na visini od 10-ak metara.

Čovjekova odluka izazvala je cijelu raspravu na Menorci. Većina stanovnika smatra da bi brod trebalo maknuti s balkona jer nije prikladno mjesto za ovo prijevozno sredstvo. (Telecinco)

Previous articleŽena zamolila susjedu da promijeni ime njezine mačke: “To ime me vrijeđa”
Next articleSeksali se u liftu do dolaska policije: prijavljen 19-godišnjak i 52-godišnjakinja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here