Home Mozaik Seksali se u liftu do dolaska policije: prijavljen 19-godišnjak i 52-godišnjakinja

Seksali se u liftu do dolaska policije: prijavljen 19-godišnjak i 52-godišnjakinja

150
0

Glavni likovi ove priče su 19-godišnji Egipćanin i 52-godišnji Ukrajinka u Milanu, inače beskućnici i s policijskim dosjeom iza sebe. Prijavljeni su za bludne radnje u javnosti.

Stisnuli su tipku «stop» kako bi dobili trenutak privatnosti u srcu grada. Ali taj lift blokiran između Piazzale Loreto u Milanu i stanice podzemne crvene linije, usred jutarnjih dolazaka i odlazaka tisuća Milaneza i putnika tijekom prometne gužve u ponedjeljak, u nekoliko je minuta bacio desetke pritužbi na osoblje podzemne željeznice koje je bilo prisutno na željezničkom kolodvoru.

Lift blokiran duže od 5 minuta
Incident se dogodio u ponedjeljak 30. siječnja ujutro. Neposredne provjere zaposlenika podzemne željeznice, poduzete nakon pritužbi putnika zaglavljenih na peronu, otkrile su da do zaustavljanja lifta, koje je trajalo više od 5 minuta, nije došlo zbog tehničkog kvara ili kvara sustava, već je o tome odlučio netko tko je bio unutra. Kočenje su aktivirali 19-godišnji Egipćanin i 52-godišnja Ukrajinka, inače beskućnici s policijskim dosjeima.

Scena kao u filmu, ili možda bolje reći, kao u pjesmi:

Previous articleParkirao barku na kućnoj terasi da ne bi platio vez: “Na račun toga uštedim 70 eura mjesečno”
Next articleGrad Rijeka se službeno oglasio o slučaju nasilja na Platku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here