Home Vijesti Pas napao prvašića ispred škole: ‘S majkom je ležao krvav na cesti’

Pas napao prvašića ispred škole: ‘S majkom je ležao krvav na cesti’

221
0

Pas je jutros izgrizao prvašića ispred osnovne škole u Gornjem Vrapču. Iz zagrebačke policije kažu da su dojavu o incidentu dobili jutros u 8 sati, ali još uvijek nemaju podatke o ozlijeđenim osobama. Na Facebooku je objavljena i snimka s nadzorne kamere na kojoj se vidi napad.

Na snimci se vidi da pas trči dvorištem i napada grupu djece i roditelja. Uskoro se pojavljuju prolaznici nakon čega pas bježi.

Svjedok događaja je za 24 sata rekao da je zatekao krvavog dječaka i njegovu majku. 

“Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga”, rekao je muškarac za 24 sata.

 Ravnateljice škole je kazala da se sve dogodilo izvan dvorišta škole, iz koje surađuju s policijom.

Na Facebook grupi “Zakaj volim Vrapče” građani objavljuju kako ovaj pas već tjedan dana luta oko škole Gornje Vrapče te da je ugrizao dvoje djece.

“Ljudi pripazite na svoje pse!!! Jutros je belgijski ovčar trčao oko škole, pekare…. Razbacivao djecu, napadao druge pse…. Klinci su vrištali od straha. Nije bezazleno ni kad te u igri takav pas baci, a taj pas stvarno djeluje pogubljeno i mogao bi napraviti ružne stvari”, poručili su članovi ove grupe.

Previous articleIstražite poučnu planinarsku stazu: Šuma Striborova
Next articleVIDEO: Pogledajte euforiju srpskog komentatora na gol Eriksena, a onda ‘tužaljku’ kada je zabio Majer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here