Home Mozaik Penzioner u vezi sa studenticom: Htio flert, dogodila se ljubav, a evo...

Penzioner u vezi sa studenticom: Htio flert, dogodila se ljubav, a evo kako izgleda njegova djevojka (FOTO)

3
0

Burmanska studentica (20) otkrila je da se sprema udati za 77-godišnjeg umirovljenika nakon što se na internetu “ludo zaljubila u njega”.

David i Jo zajedno su 18 mjeseci i kažu da nisu samo ljubavnici, već i najbolji prijatelji i srodne duše.

Još se nisu vidjeli uživo, budući da je David u Bethu u Britaniji, a Jo je udaljena 8000 kilometara, u Mianmaru, ratnoj zoni gdje su putovanja vrlo ograničena.

Međutim, oboje se nadaju da će se uskoro moći upoznati, kako bi se vjenčali ako Jo dobije vizu i papire.

– Nisam konvencionalan tip i uvijek sam slušao svoje srce. Kad postoji jaka ljubav i privrženost između dvoje ljudi, zašto to netko treba analizirati – rekao je David.

Jo je tražila mentora i nekoga na aplikaciji tko bi joj mogao financijski pomoći dok studira, a David je tražio malo flertovanja na internetu gledajući isključivo profile mlađih djevojaka u Velikoj Britaniji.

– Na takvim stranicama imaš sreće ako dobiješ odgovor u mojim godinama. Uvijek sam se osjećao mladim i uvijek sam imao mlađe partnere. “Ne mogu zamisliti da budem s nekim mojih godina, pa čak ni u 50-im”, rekao je.

Iako je zapravo živjela u Mianmaru, Jo je kao svoju lokaciju navela Veliku Britaniju. Htjela se svidjeti muškarcima iz Velike Britanije kako bi joj onda, kako i sama priznaje, mogli financirati studij.

– Pričali smo satima i zaljubila sam se u njega jer mi je bio velika emotivna podrška. Smiješan je, jako me nasmijavao i često smo razgovarali telefonom, unatoč vremenskoj razlici od šest i pol sati – priznala je Jo.

Previous articleBrat srpom ubio trudnu sestru, dok ju je majka držala za noge: Razlog ostavio sve u potpunom šoku (FOTO)
Next articleMateo Kovačić vratio se treninzima, a onda je saznao novu tužnu vijest!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here