Home Najnovije Perišić želi u Hajduk, ali samo na 5 tjedana!

Perišić želi u Hajduk, ali samo na 5 tjedana!

250
0

Ivan Perišiću veljači navršava 35 godina. Navijači Hajduka očekuju da tada konačno ispuni obećanje s dočeka Hrvatske i svečanih bina na splitskoj Rivi koje ponavlja već godinama. Ono o povratku u voljeni i matični Hajduk, koji je napustio kao tinejdžer bez odigranog meča za seniorsku momčad.

Navijači Bilih ne zamjeraju to Perišiću jer ga je na prerani odlazak među gastarbajtere tjerala nužda, no sada govore kako je predstojeći zimski prijelazni rok onaj u kojem je krajnji čas da Perišić ostvari obećanje.

Ne žele Perišića očajnički samo Hajdukovi navijači. Jednako mu se nada i struka lidera SuperSport HNL-a. U lovu na naslov koji se čeka 19 godina Hajduku očajnički treba probojno lijevo krilo ekstra klase, koje zabija i asistira. Treba mu, dakle, Perišić. Njegova želja da se vrati u Hajduk također nije sporna.

Ipak, postoji par zapreka i otegotnih okolnosti za realizaciju ovog transfera. Perišić je igrač Tottenhama. U rujnu je potrgao ligamente koljena. Jedna od najtežih ozljeda koja se može dogoditi nogometašima izbacila ga je s terena sve do druge polovice travnja iduće godine. Dakle, ako i dođe u Hajduk do veljače, točnije, ako ga do tada Tottenham pusti besplatno, Perišić bi mogao zaigrati za Bile samo u šest zadnjih kola ove sezone.

Tako dolazimo da najveće prepreke za konačni Perišićev povratak u Hajduk. Neslužbeno doznajemo da Perišić želi doći sada, na zimu, ali i otići već na kraju sezone. Dakle, formalno bi igrač Hajduka bio samo četiri mjeseca, ali zbog njegove teške ozljede, efektivno bi klub od njega imao koristi tek pet tjedana. Hajduk, naravno, to ne želi i hoće da Perišić potpiše ugovor na godinu i pol. Točnije, da odigra jednu cijelu sezonu, a ne da u klubu bude tek toliko da se oporavi za Euro i novi, ekspresni transfer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here