Home Mozaik Pet godina spavala je svaku noć s dva psa, a onda se...

Pet godina spavala je svaku noć s dva psa, a onda se dogodio užas: muž joj se onesvijestio od prizora

2499
0

Amerikanka Tiffany Franjone iz Houstona umrla je od smrtonosnih rana koje su joj zadali psi o kojima se svakodnevno brinula zadnjih pet godina.

Tiffany, velika zaljubljenica u pse i osoba koja je cijeli život udomljavala razne vrste, pet godina je u dvorištu imala ženku haskija i mužjaka rase henna corso.

Navečer bi ih, kako je nakon njezine smrti ispričao njezin suprug medijima, htjela pozvati u kuću, u njihovu sobu, kako bi spavali uz bračni krevet para.

Idila između Tiffany i dva psa potrajala je do petka kada se dogodila tragedija. Prema riječima vlasnika psa pored njihove kuće, Tiffanyjevi ljubimci napali su kroz ogradu njegovog rotvajlera, prenosi ABC.

Iako su se s njim dobro slagali, sada su na sve načine pokušavali probiti ogradu i potući se s njim. Čuvši neobičnu buku, Tiffany je izašla van i pokušala smiriti pse.

Tada ju je henna corso uhvatio za vrat i u vrlo kratkom vremenu ga iskidao. Ne samo da je Tiffany napao mužjak, već ju je napao i haski.

Susjed je bukom pokušao privući pažnju Tiffanyjevih pasa, ali je na kraju uspio samo pozvati hitnu pomoć.

O nesreći je obaviješten i suprug, a kada je došao na mjesto događaja, pao je u nesvijest od prizora – Tiffany je ležala u lokvi krvi na travi dok joj je vrat doslovno nasmrt izgrižen.

Životinje su stajale jedna do druge i više nikoga nisu napadale, jer je susjed prethodno ušao u dvorište i smirio ih, jer su ga poznavali.

Tiffanyin muž je te večeri predao pse lokalnom skloništu, odbijajući svaki daljnji kontakt s njima.

Prema posljednjim informacijama, psi će biti uspavani u ponedjeljak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here