Home Sport Petar Mamić novi igrač Rijeke: Moja iskrena želja je dvostruka kruna

Petar Mamić novi igrač Rijeke: Moja iskrena želja je dvostruka kruna

8
0

Petar Mamić novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Mamić je u petak stigao u Rijeku i potpisao četverogodišnji ugovor.
– Drago mi je što sam došao u Rijeku. Prvi dojam je jako dobar, sviđa mi se atmosfera oko kluba i grada, ima tu igrača s kojima sam prije igrao. Pun sam pozitivnih dojmova, puno dečki koji su došli iz Zagreba u Rijeku su napredovali i nadam se da ćemo nastaviti tradiciju i da ću obradovati navijače Rijeke svojim igrama, rekao je Petar Mamić po dolasku u Rijeku.
Petar je karijeru počeo u Dinamu sa šest godina, bio je dio druge ekipe, a godinu dana proveo je na posudbi u Lokomotivi. Nakon toga je otišao u Frosinone, te je prošlu sezonu proveo u Interu iz Zaprešića. Njegova je pozicija lijevi bek na kojoj se najbolje osjeća.
– Tu je Leonard Zuta koji je odličan igrač i ima puno iskustva. Na meni je da radim i borim se, te dokažem treneru. Lijevi bek je moja pozicija. Kada govorimo o toj poziciji, tu nekako najviše cijenim Marcela, rekao je Mamić koji je imao prilike u HNL-u osjetiti kako je igrati protiv Rijeke.
– Rijeka ima dobru ekipu i izabrao sam je jer radi se o ozbiljnom klubu. Nadam se da ćemo napasti dvostruku krunu jer to je moja iskrena želja, ustvrdio je Petar Mamić koji je član mlade reprezentacije Hrvatske do 21 godine.
– Bio sam dio reprezentacije u posljednjem ciklusu i čekaju nas još tri utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo do 21 godine. Nadam se da ćemo izboriti Europsko prvenstvo što bi bio veliki uspjeh i odlična prilika za mlade igrače, ustvrdio je Mamić koji, uz nogometnu, uspješnu ostvaruje i akademsku karijeru.
– Završio sam tri i dio četvrte godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Vidjet ćemo kako ću to sada realizirati dalje, i nadam se da ću studij uspješno privesti kraju. Dakle, cilj je izboriti mjesto u prvoj momčadi Rijeke i završiti fakultet, zaključio je Petar Mamić.

Previous articleIzvedba kultnog Turbofolka povodom 10-godišnjice izvođenja posvećena Andreji Blagojević
Next articlePredrag Miletić: Čestitke hrvatske Vlade svojojoj koloniji Rijeci i Kvarneru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here