Home Najnovije Petoligaš se pohvalio jedinstvenom fotografijom!

Petoligaš se pohvalio jedinstvenom fotografijom!

165
0

NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, petoligaš koji djeluje u Međimurskoj Premier ligi, izazvao je zanimanje na društvenim mrežama objavom nostalgične fotografije koja datira gotovo 23 godine unatrag. Klub redovito organizira snažan međunarodni turnir za dječake do 14 godina, a prošlog ljeta su na njemu sudjelovale prestižne momčadi poput Dinama, Hajduka, Aston Ville i Juventusa.

Uzbuđenje je dodatno poraslo jer u vodećem sastavu Međimurske Premier lige igra i legendarni HNL-ovac Bojan Vručina, koji je ove sezone postigao čak 14 golova. Klub je sada odlučio podsjetiti se jednog posebnog izdanja turnira za mlade nogometaše koje se održalo 2001. godine. Na tom turniru, kapetan Hajduka bio je Ivan Perišić, tada 12-godišnji mladić.

Ivan Perišić, koji je kasnije izgradio impresivnu karijeru igrajući za klubove poput Borussije Dortmund, Wolfsburga, Inter Milana, Bayerna i Tottenhama, te postao ključni član hrvatske nogometne reprezentacije, nedavno je potpisao ugovor s Hajdukom. Klub iz Međimurja ponosno se prisjetio Perišićevih početaka, ističući njegovu ulogu kao kapetana Hajduka na njihovom turniru prije gotovo dva desetljeća.

Ova zanimljiva uspomena dodatno baca svjetlo na rane godine uspona jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometaša te na važnost lokalnih turnira u otkrivanju talenata i gradnji nogometne budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here