Home Vijesti PGS: ‘Propadne li 3. maj, propada i Rijeka’

PGS: ‘Propadne li 3. maj, propada i Rijeka’

1535
14

Poslije propasti 3. maja, ovaj grad je propao, rekao je Nikola Ivaniš, predsjednik riječkog ogranka Primorsko-goranskog saveza. Ne vidimo nijedan potez hrvatske Vlade prema spašavanju brodogradnje.

– To je posljednja preostala hrvatska industrija, prevažna da bi dozvolili da se na terenu koji je pripremio HDZ nastavi gašenje hrvatske brodogradnje. Restrukturiranje do srpnja iduće godine je neostvarivo, a 3. maj, koji prividno najbolje stoji, neki dan je proglasio izvanredno stanje, rekao je Ivaniš te pozvao potpredsjednika Vlade Radimira Čačića da dođe u Rijeku i jasno kaže kakvo rješenje vidi za brodogradnju.(radio rijeka)

14 COMMENTS

 1. Najveci poltron u Rijecana se javio……poltron koji je rekao da nece ici protiv Obresnela i SDPa, a sad nam nekakve monade prodaje.

  ZAtvorite PGS i Ivanisa kao petokolonasa SDP u gradskoj skupsitini, on i takvi kao on su unisti nsa grad sa ovom bandom udbaskom.

 2. pese kan. Taj Ivaniš je čudna biljka. On bi kao išao protiv Obersnela, ali ne protiv SDP-a (kako Ti pišeš) jer podržava Komadinu. Nažalost, ni ova vlast ne može riješiti 3.Maj, jer 3.Maj je mrtav još od 1990. godine, pa se ovaj POPULIZAM Ivaniša može podvesti pod “lažnu politiku” pridobivanja naivnih birača. A Rijeka neće biti mrtva ako 3.Maj ide u stečaj, kao što Rijeka nije postala mrtva ni gašenjem mnogih firmi u Rijeci, a za to svoj dio ima i Ivaniševe kolege iz Partije ali i Ivaniš kao sastavni dio vlasti u Rijeci i Županiji.

 3. pa od kuda se sada on javlja ? Pa di je bio oko Mariščine ? Pa taj isti pegees je postavio neke kadrove u Ekoplusu koji je odradio radne zadatke kako se i vidjelo – NIKAKO. Aš su imeli drugega za delat….šetat Korzom i okolnim ulicama. 3.Maj je krucijalni problem RIJEČKE I HRVATSKE EKONOMIJE, ali kako reče FranjoČabrijan ili zorn pred neki dan – prostor 3. maja je zakaparirao Slinić aš mu rabi za suhu marinu….pa TU NEMA VIŠE ŠTA DA SE GRADI…..I TO JE TO !!! PA VI BEDACI GLASUJTE I DALJE ZA TAKVU EKIPU… Nećete kao do sada ??? VIDJET ĆEMO VAS U SIBNJU 2013… Kladim se u litru vina po glasu da će ista ekipa dobiti….MA ĆU SE NAPIT….ili bolje da zarađene hektolitre dam ekipi ekološko neosvještenih djelatnika lokalne samouprave i povezanih preduzeća….da im ne padne koncentrat benzena i ostalih alkaloida…

 4. @pese kan
  Poltron ? Vidim da si uzeo rječnik stranih riječi pa baljezgaš bez veze. Na toj riječi si bip još prije mjesec dana. Okreni stranicu.

 5. @dzole
  Citam neke tvoje stare postove da vidim iz koje si bare isplivao. Ti bi kao udruzivao dijelove pgs-a i listu za rijeku. A ja bi udruzivala tvoj mozak i bubrege sa jetrom i štitnjačom franje čabrijana.

 6. nado, nema sta prava si partijka, protov ivanisa i pgs-a se ne smije ni zucnuti. mozemo se kladti da ce za najmanje 1g odusevljenje likom i djelo, nikole ivanisa prestati

 7. NADO. Što je? Gubite živce pa se internistički izražavate? Vi se kao borite za 3.Maj, a kod njih stanje sve gore? Izvukli ste se iz te “borbe” jer Vam se priprema svjetla budućnost u politici? Politički vođa Ivaniš i “politički protivnik SDP” dobro će Vas zbrinuti?No, priznat ću Vam, ipak ste Vi napredak za PGS, jer aktivno branite neobranjivo, a to je napredak za PGS, jer u moje vrijeme ovakvi izleti nisu bili dozvoljeni u javnosti, osim ako se iza njih nisu krili dvojac iz “konzilija” Ivaniš i Smešny. Smešny je bar pokazao javno da služi SDP-u, a Ivaniš igra ali ispod stola, onako internistički, što je priznajem puno pokvarenije.

 8. @ Nado, vama i vasim poltron satelitima iz pgs / sdpa dolazi kraj…..laburisti, lista za rijeku, hdz, BILO TKO neka osvoji vlast da vi i drugovi zauvijek nestanete

  Poltron Ivanis / PGS – taj samo svoj status potvrdujem svakom izjavom ilti cinom

 9. @pese kan dzole ucka i fcabrijan
  Toliko neargumentirano pričate da morate cuti ovaj vic:

  Idu putem dvije guzice. Jedna prdne a druga reče : uzela si mi riječ iz usta.
  Da li pogadjate zašto ga ovdje navodim?

 10. NADO. Oprostite, ali igrate prostački, pa Vam i odgovor šaljem takav: Idu putem Nikola i Nada. Nikola prdne, a Nada nama dojavi.

 11. NADO…….svojedobno su u 3.Maju radile Dame. Radnice, ali dame. Očito prošlo i svršeno vreme – aorist ili pluskvamperfekt skoro svejedno. Gornje izrečeni internistički pojmovi me jako podsjećaju na tkzv. “političko prepariranje” da ostanemo u pseudomedicinskim terminima ilitiga “pumpanje ideja od strane nadređenoga, dok se ne usvoje, pa se javno iznose kao vlastite. Ali, budući da tako iznosite Vaše stavove, ponavljam ideju koja nije očito sjela ili “ušla” – budući Vama ne ulazi već Vi ulazite. Ponovno napominjem da dobar dio pegesa riječkog ima da se umirovi ili da postane savjetodavno tijelo, a da aktivnu politiku prepusti mlađim kadrovima, bez putra na glavi. Dao sam biom i izlaz u smislu zadnjih 5 godina (novi članov), budući ideje zapisane u statutu i programskim načelima su i dan danas vrijedne, ali..očito ih ne želite shvatiti i /ili prihvatiti. Do viđenja !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here