Home Vijesti Pijana ekipa gurnula čovjeka u more kod hotela Jadran, nije preživio!

Pijana ekipa gurnula čovjeka u more kod hotela Jadran, nije preživio!

13181
1

Na Pećinama kod hotela Jadran jučer je došlo do tragedije u kojoj je izgubljen jedan život. O svemu je javnost preko facebooka odlučio upozoriti Antonio Vozila koji je je sudjelovao u pokušaju spašavanja čovjeka kojeg je grupa ‘prijatelja’ nasilno gurnula u more:

‘Nažalost danas 30.6.2020 svjedočio sam tragičnom događaju.Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stijene ispod Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina. Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more. Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivat, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno. Pošto je teren sam po sebi loš(duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom,nažalost bilo je prekasno.Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac šta glumiš”…”nemoj da podivljam pa ce gospoda policija morat pucat po meni”. Kako sam čuo ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa cak i zatvorski. Jedan život je izgubljenali se nadam da će odgovorni znat kaznit ovo!’, napisao je Vozila.

1 COMMENT

  1. nitko nije priveden. nesretan slučaj, jebeš tvoje svjedočenje. nesretan slučaj i gotova priča, sad neke istrage, pa iskazi… vruće je jebo vas pas, mislite da policajci tipkaju izvješća za plaću?!?!?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here