Home Mozaik Pjevačica priznala da je nevinost izgubila silovanjem: ‘Rekla sam NE, nije pomoglo’

Pjevačica priznala da je nevinost izgubila silovanjem: ‘Rekla sam NE, nije pomoglo’

296
0

Engleska pjevačica Sophie Ellis-Bextor (42), najpoznatija po plesnom hitu “Murder on the Dancefloor” iz 2000., priznala je u svojim novim memoarima “Spinning Plates” da ju je sa 17 godina silovao gitarist Jim, koji je imao 29 godina u to vrijeme.

Pjevačica je opisao kako se incident dogodio u njegovom stanu prije 25 godina. Sophie je bila u publici, a glazbenik ju je nakon koncerta pozvao u stan da pogleda neke knjige.

– Sljedeće čega se sjećam je da smo se počeli ljubiti. Odjednom smo bili na njegovom krevetu i on mi je skinuo gaćice. Čula sam sebe kako mu govorim “ne” i “nemoj”, ali nije pomoglo – prisjetila se.

– Nije me poslušao. Imao je seks sa mnom. Bilo mi je neugodno. Tako sam izgubila nevinost i osjećala sam se tako glupo. Sjećam se da sam zurila u njegove police s knjigama i samo razmišljala o tome kako je sada gotovo i kako sam to morala dopustiti – ispričala je.

– Moje iskustvo nije bilo nasilno. Sve što se tamo dogodilo bilo je to da me nije poslušao. Tamo su bile dvije osobe, jedna osoba je htjela, druga je rekla “ne”, a ipak se to dogodilo. Nije me čuo sa 17 godina, ali mislim da će me čuti i sada – zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here