Home Sport Mišković: Po meni, bio je penal za Goricu, a Strahonja laže!

Mišković: Po meni, bio je penal za Goricu, a Strahonja laže!

1574
0

Predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković gostovao je u emisiji Kanala Ri te se osvrnuo i na spornu sudačku odluku suca Zebeca u susretu Rijeke i Gorice. Naime, Smolčić je u posljednjim sekundama susreta udario po nozi Dvornekovića u šesnaestercu Rijeke, u trenucima kada su gosti vodili 4:3 te je tim rezultatom utakmica i završena.

– Sudac je tamo najbliži. Ovako kada gledamo na televiziji, iskreno, mislim da ga je udario po nogama. Po meni je bio penal ako je ovo ovako kao što je prikazano – rekao je Mišković nakon pogledane snimke.

Riječani su ipak uzeli sva tri boda, a predsjednik riječkog kluba je progovorio i o VAR kamerama, nakon što je Strahonja u emisiji ‘Stadion’ izjavio kako u VAR sobi suci imaju dodatne kamere.

– To su priče za malu djecu da postoje posebne kamere, suci u VAR sobi imaju one kamere kakve mi vidimo na televiziji. Na ovakvim utakmicama ima šest kamera, na derbijima mislim osam. Radimo na tome da se mogu staviti još dvije kamere za sve utakmice što bi bila velika pomoć. Uvijek fali neki kadar odnekud, tu se onda radi pomak u svemu, ali s osam kamera, ako uspijemo to napraviti u narednih mjesec dana, to bi bilo fantastično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here