Home Najnovije Po čemu je poznat Mitsubishi Electric?

Po čemu je poznat Mitsubishi Electric?

132
0
mitsubishi electric msz25ay ri klima opatija
mitsubishi electric msz25ay ri klima opatija

Mitsubishi Electric je globalni predvoditelj u klimatizacijskoj tehnologiji te unosi revoluciju u industriji od njezina osnutka 1921. godine. Poznat po svojim inovativnim i učinkovitim rješenjima za klimatizaciju, Mitsubishi nudi širok raspon proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe. Njihov asortiman proizvoda uključuje sobne klima-uređaje, paketne klima uređaje, sustave promjenjivog protoka rashladnog sredstva (VRF) (City Multi), toplinske pumpe, ventilatore, zračne zavjese i kompresore.

Sobni klima-uređaji ističu se svojom raznolikošću dizajna unutarnjih jedinica i kapaciteta vanjskih jedinica, nudeći fleksibilnost i estetsku privlačnost. Ove jedinice, često opremljene ‘l-see senzorom’, optimiziraju kontrolu klima uređaja, balansirajući uštedu energije i udobnost.

Serija Mr. Slim poznata je po svojoj kombinaciji kompaktnosti i snage, što je čini idealnim izborom za male i srednje prostore. Ove jedinice poznate su po tihom radu i visokoj učinkovitosti, osiguravajući optimalnu udobnost u prostoriji.

VRF sustavi (City Multi) dizajnirani su za luksuzan distribuirani protok zraka i neovisnu kontrolu unutarnjih jedinica. Ovaj sustav je savršen za ispunjavanje različitih potreba za klimatizacijom sa svojom fleksibilnošću ugradnje i raznolikim dizajnom jedinica.

Toplinske pumpe u asortimanu Ecodan privlače pažnju zbog svojih mogućnosti uštede energije. Učinkovito koriste atmosfersku toplinu za grijanje, čak i u hladnijim klimatskim uvjetima, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom.

Ventilatori koriste jedinstvene tehnologije za izmjenu topline, osvježavajući sobni zrak uz održavanje razine temperature i vlažnosti. To rezultira značajnom uštedom energije i poboljšanom udobnošću u zatvorenom prostoru.

Zračne zavjese koje je razvio Mitsubishi Electric stvaraju zračnu barijeru, štiteći interijere od vanjskih temperaturnih fluktuacija i onečišćenja. Ovi sustavi su snažni i tihi, nudeći energetski učinkovito rješenje za održavanje ugodnog unutarnjeg okruženja.

Kompresori su izrađeni tako da odgovaraju različitim primjenama i rade glatko u teškim uvjetima. Njihovi napredni spiralni kompresori koriste inovativne tehnologije za maksimalnu potrošnju energije i osiguravaju tihi rad.

Mitsubishi Electric klime i dizalice topline

Sustavi HVAC tvrtke Mitsubishi Electric ističu se svojom učinkovitošću i svestranošću. Njihova tehnologija dizalice topline, na primjer, dizajnirana je za sve klimatske uvjete, nudeći osjetljiva, ekološki prihvatljiva i učinkovita rješenja za grijanje i hlađenje. Kompresor s inverterskim pogonom u njihovim vanjskim jedinicama osigurava ultra-učinkovitost ograničavanjem potrošnje energije na točno onoliko koliko je potrebno za hlađenje ili grijanje prostora.

HVAC sustavi Mitsubishi Electrica, posebno njihove mini-split jedinice bez kanala, poznati su po svojoj izdržljivosti, pouzdanosti i izvrsnoj učinkovitosti, posebno u manjim jedinicama. Nepostojanje kanala u ovim sustavima eliminira gubitak ohlađenog zraka, uobičajen u starim kanalima, što ih čini idealnim za naknadno opremanje područja gdje ugradnja kanala nije praktična. Nadalje, raznolikost unutarnjih jedinica pruža mogućnosti stila i fleksibilnost ugradnje. Međutim, vrijedi napomenuti da dok su manje jedinice vrlo učinkovite, učinkovitost jedinica srednje veličine i velikog kapaciteta je relativno niža.

Rješenja za klimatizaciju Mitsubishi Electrica predstavljaju primjer inovacije i učinkovitosti, nudeći niz proizvoda prikladnih za različite primjene, od stambenih do poslovnih prostora. Njihov fokus na uštedu energije, naprednu tehnologiju i fleksibilne opcije ugradnje čine ih preferiranim izborom u HVAC industriji.

U našem web shopu nudimo raznoliki izbor mitsubishi electric klima poput DW, HR, Kirigamine Zen, podne, podstropne, kanalne, najnoviji model AY te ne samo to nego i dizalice topline Ecodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here