Home Mozaik Podržite hvalevrijednu humanitarnu akciju: Kuglice dobrih želja za dva važna cilja

Podržite hvalevrijednu humanitarnu akciju: Kuglice dobrih želja za dva važna cilja

565
0

Danas i sutra, 26. i 27. studenog, u vremenu od 9.30 do 20.00 sati, u kućici postavljenoj na Korzu ispred zgrade Grada Rijeke, građani mogu donirati 20 kuna, a zauzvrat dobiti kuglicu u koju će moći napisati božićnu poruku ili želju te potom kuglicu objesiti na božićnu jelku na Korzu.

Ova hvalevrijedna humanitarna akcija ima dva cilja: prikupiti sredstva za potrebe Socijalne samoposluge „Kruh Sv. Elizabete“ te za potrebe Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka“ .

Organizatori Kuglice dobrih želja su Udruga studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka, a u akciji pomažu volonteri, studenti riječkog Sveučilišta.

Akciji su se kupnjom kuglice pridružili i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović.

Za ovogodišnju je akciju pripremljeno 800 kuglica.

Udruga studenta biotehnologije poziva građane da, koristeći hashtag  #kuglicedobrihželja, fotografije svojih kuglica dobrih želja podijele na društvenim mrežama te i na taj način podrže ovu tradicionalnu manifestaciju Adventa u Rijeci.

(rijeka.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here