Home Mozaik Poduzetnik će u samo 10 mjeseci dobiti troje djece s tri zaposlenice

Poduzetnik će u samo 10 mjeseci dobiti troje djece s tri zaposlenice

76
0

“Pokušali smo na sve načine postići zbližavanje, pomirenje. Ali uvijek je to odbijao. Nije htio čuti ni za bivšu partnericu, ni za novorođenče”, izjavio je odvjetnik koji zastupa prvu od tri djevojke koje je poduzetnik iz Campolija (Frosinone) zaveo. Dvije od njih je napustio.

Riječ je uspješnom talijanskom poduzetniku i tri zaposlenice njegove tvrtke koje je on svojim šarmom uspio osvojiti.

No nakon što dobije troje djece s tri zaposlenice, u samo deset mjeseci, 21. rujna morat će se pojaviti na sudu u Cassinu, radi priznavanja očinstva prvorođenog djeteta.

Kako bi zaštitila prava djeteta, tužbu je podnijela novopečena majka putem svog odvjetnika Antonia Carugna, javlja Il Corriere della Sera.

Bili su to strašni dani za djevojku koja sada živi s majkom i djetetom, rođenim u siječnju. Ali još je  strašniji bio odgovor koji joj je njezin “bivši” uputio putem odvjetnika: “DNK test? Mogao bih to učiniti samo pod jednim uvjetom – ako sama platiš testiranje.”

Takav odgovor izaziva još veći šok ako se uzme u obzir da 32-godišnji mladić Marco S. upravlja tvrtkom koja surađuje s Lokalnom zdravstvenom ustanovom u Frosinoneu u prijevozu pacijenata ili u nadgledanju raznih skupova.

Tvrtka ima tridesetak zaposlenih. Dakle, riječ je o tvrtki koja zasigurno nema ekonomskih problema. Kako objašnjava odvjetnik Carugno, “nakon svega sud će naložiti DNK testiranje”.

Ako se provodi kod privatnika, ovo testiranje kod genetičara stoji oko tisuću eura, a ima pouzdanost od 999/1000.

“Jasno je da, ako bude suočen s pozitivnim ishodom testiranja – tvrdi odvjetnik – više neće moći izbjeći obvezu uzdržavanja djeteta”.

Ali, s obzirom na sporost pravosuđa, trebat će najmanje nekoliko godina da se to ostvari.

Doduše Marco je u vrijeme prekida uvjerio svoju partnericu da će pridonijeti troškovima trudnoće i  brige o djetetu. No, naprotiv, polako se udaljio i povukao, sve dok nije potpuno nestao iz njenog privatnog života.

U međuvremenu je, naime, započeo još jednu romantičnu vezu te mu je nova djevojka zatrudnjela, a riječ o opet bila o njegovoj zaposlenici(termin poroda je u lipnju). Međutim, ni ova veza nije potrajala.

No, upravo uoči rođenja drugog djeteta, otkriva se da je treća djevojka koja je s njim u vezi također trudna (dijete će se roditi u listopadu). I ona je Markova zaposlenica.

Tri partnerice, troje djece i sve u 10 mjeseci. “Nadam se da će ta osoba preuzeti odgovornost koju donosi očinstvo. Tu su najmanje dvije samohrane majke, a nadamo se da će barem treća bolje proći.

Troje polubraće rođeni u razmaku od nekoliko mjeseci, a povezuje ih isti otac”, nezadovoljno komentira majka prve od triju djevojaka.

Previous articleMladić (19) iz Pule nije si htio priznati da je transrodan: ‘Sviđale su mi se cure, ali sada napokon prepoznajem sebe u ogledalu’
Next articleAlbanac, Kosovar i Ukrajinac švercali migrante na autocesti Rijeka – Zagreb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here