Home Mozaik Pogledala mladu, rekla sinu ove 2 riječu, a on ju iste sekunde...

Pogledala mladu, rekla sinu ove 2 riječu, a on ju iste sekunde ostavio usred ceremonije!

326
0

Svjetski mediji prenijeli su prilično bizarnu priču s jednog vjenčanja u Tunisu, koje na kraju nije ni održano, a sve zbog toga što je mladoženjina majka prekinula ceremoniju jer je mladenka bila “ružna i preniska”.

Domaći mediji nisu prenijeli ime mladoženje, ali su se zato fokusirali na sve detalje ovog nemilog događaja. Svoju odabranicu ostavio je nakon što mu je majka naredila, a dogodilo se to kada je uživo vidjela svoju buduću snahu. Do tada ju je poznavala samo s fotografija.

Fotografije s početka službe pokazuju nasmijanu mladu i mladoženju kojem se očito ne osjeća ugodno – pogledajte kako rupčićem briše znoj s čela, ali mladenci nikako da završe obred! Naime, sin je udovoljio majčinoj molbi i napustio svatove, unatoč intervenciji većine uzvanika koji su ga molili da ostane i ne pravi ovakav skandal.

Nakon cijelog incidenta oglasila se i sama mladenka Lamia Al-Labawi koja se oglasila otvorenim pismom javnosti, ističući da je odrasla kao siroče te da su je pripreme za vjenčanje koštale mnogo novca.

Naglasila je da je šokirana činjenicom da je ostavljena na samom vjenčanju, kao i da joj je teško gledati ljude u oči i slušati njihove razgovore.

Na društvenim mrežama dobila je veliku podršku, brojne poruke podrške i utjehe, a većina se slaže da njezin nesuđeni suprug jednostavno nije bio “pravi muškarac”.

“Nisi izgubila čovjeka. Izgubila si onoga koji ti je mogao biti prokletstvo u životu. Dobila si nezamjenjivu utjehu i slobodu”, rekao joj je poznati kazališni glumac Hedy Meiri.

Onaj tko se smatra muškarcem ostavio je svoju nevjestu, da sam na njezinu mjestu napravio bih veliku zabavu jer me Bog poštedio, dodao je sudac Ahlam Makloof.

Oglasila se i Aja Sohaili, aktivistica tamošnjeg građanskog pokreta: “Možemo li reći da je to muškarac? Iskreno, mlada je puno ljepša od njega… Četiri godine veze i onda ju je ostavio jer mu je majka rekla njega da je ružna”.

Medijima su se javili i Lamijini susjedi uz komentar da je “dobra, obrazovana i iz dobre obitelji”, te da nije zaslužila ovo što joj se dogodilo.

Previous articleMilanović o izjavi o Romima: Zna se tko ovdje krade!
Next articleŠvedski mediji: Riječani u tjedan dana doživjeli facelifting!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here